Horoscoop

Welke element hoort bij jouw sterrenbeeld?

Water, aarde, vuur en lucht. Nee, je bent niet in een nieuwe aflevering van Avatar beland, maar bij de vier elementen van astrologie. De twaalf sterrenbeelden zijn onderverdeeld over deze vier groepen. Check hier bij welk element jouw sterrenbeeld hoort en wat dit over jou zegt.

Water: Kreeft, Schorpioen en Vissen

Hoort jouw sterrenbeeld bij het element water? Dan ben je emotioneel, mega gevoelig en heb je een goed instinct. Een echt gevoelsmens dus! Je kent jezelf goed en weet wat je nodig hebt. Ook houd je altijd rekening met de gevoelens van iemand anders. Je ervaart alles erg intens, waardoor je regelmatig terug in je eigen zeeschelp kruipt. Daardoor ben je soms net zo mysterieus als het water zelf. Strandwandelingen langs de zee kan je jou ‘s nachts voor wakker maken. Maar, the big ocean heeft twee kanten: het kan een heerlijk verfrissende duik zijn of je verdrinkt in de diepte. Gelukkig weet je heel goed hoe je met je gevoelens moet omgaan en loop je niet in zeven sloten tegelijk.

Aarde: Stier, Maagd en Steenbok

You keep it real. Jij bent ‘geaard’ en staat dus met beide benen stevig op de grond. Daarbij ben je een liefhebber van basics en back to earth. Je zorgt goed voor het milieu en motiveert de mensen om je heen om dat ook te doen. Ook ben je voor anderen een stevige rots in de branding en daardoor komen je friends bij je wanneer zij het moeilijk hebben. Op een goede dag kan je de hele wereld aan en pak je elke uitdaging met beide handen aan. When you have a bad day laat je je hoofd snel hangen en is je blik op de aarde gericht. Gelukkig ben je goed in relativeren. Na een rondje wandelen in de natuur voel jij je al snel als herboren.

Check ook: 10x de beste gratis horoscoop apps voor iedereen die obsessed is met de sterren

Vuur: Ram, Leeuw en Boogschutter

Vuur is beweeglijk, onvoorspelbaar en warm, net zoals de vuurmensen. Daarbij zit je vol passie. In koude tijden is vuur your best friend, maar het kan ook verwoestend zijn. Een kleine vonk kan een bosbrand veroorzaken, so watch out. Een heftige brand kan dan wel zo gedoofd zijn, besef ook goed dat het makkelijk oplaait wanneer je denkt dat het uit is. De andere kant van vuur is dat het prachtig is: dansende vlammen zijn very interesting om naar te kijken. Het verveelt dus nooit en dat doe jij ook niet. Je vrienden gaan graag met je om, omdat jij altijd in bent voor avontuur of zo gepassioneerd bent over spannende gebeurtenissen die je hebt meegemaakt.

Lees hier jouw liefdeshoroscoop voor 2021

Lucht: Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Mensen met dit sterrenbeelden zitten vol actie, creatieve ideeën en beweging. Jouw motto: jij gaat waar de wind waait en ziet wel waar het schip strandt. Je bent graag in beweging en het liefst ga je elke dag op pad naar een onbekende plek. Daarbij zet je ook anderen in beweging, en met succes! Je komt graag in actie voor een goed doel en inspireert de mensen om je heen om dat ook te doen. Een kracht van jou is dat je met je creatieve ideeën elk saai feestje of suffe schoolopdracht nieuw leven inblaast. Net zoals de wind, kan niet iedereen jou vangen, dus je wordt niet altijd begrepen. Hoe dan ook, jouw leven is altijd een avontuur. Waar gaat de wind je dit jaar brengen?

Check hier je horoscoop voor week week 7, 2021

Bron: AstroStyle | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen