Kamer (1)

Wil je wat gezelligheid op je kamer? Dit kan je zelf doen!

De kans is groot dat ook jij al een jaar op je kamer zit. Je doet er je huiswerk, je volgt online lessen en hebt online contact met je vriendinnen. Dat kan best saai zijn, maar daar kun je iets aan doen! Natuurlijk zit het er voorlopig nog even niet in dat alles weer ‘normaal’ wordt, maar je kunt in ieder geval je kamer een stuk gezelliger maken.

Maak je kamer gezelliger met kleur

Misschien ziet jouw kamer er al jaren hetzelfde uit. Dan wordt het wel een keer tijd om daar iets aan te doen! Je kunt online gemakkelijk alles bestellen wat je nodig hebt. Denk aan een mooie kleur muurverf, rolles, kwasten en afplaktape. Zo heb je al met een paar uurtjes werk een mooie kleur op je muren. Je kunt ook voor behang gaan, maar in je eentje behangen is misschien een minder goed idee. Vraag dan je ouders of anderen om hulp.

Ben je creatief? Dan kan het maken van een mooie muurschildering iets voor jou zijn. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een toffe muursticker te bestellen.

bed kamer

Ga voor mooie accessoires

Voor mooie accessoires als een toffe spiegel, een leuk kastje of mooie fotolijstjes hoef je misschien niet eens naar de winkel. Ga de zolder eens op of de kelder in en bekijk wat daar nog staat. Zijn de lijstjes en het kastje niet helemaal jouw kleur? Een beetje verf lost dat probleem al snel op! Ook kun je online bijvoorbeeld een nieuw dekbedovertrek bestellen.

Door te variëren met verschillende kleuren, kun je je kamer al snel een stuk gezelliger maken.

En wat denk je van planten?

Planten kunnen echt iets toevoegen aan je kamer. Kies bijvoorbeeld een mooie ficus (afbeelding hieronder) in een schitterende pot of juist een wat speelse strelitzia. Deze planten zijn niet moeilijk, je hoeft ze alleen maar af en toe wat water te geven.

plant kamer

Je ziet het, het kost maar weinig tijd en geld om een écht toffe kamer te maken.

Heb jij al een plan om je kamer op te knappen?

Beeld: Getty Images

*Dit artikel is in samenwerking met Fleur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen