Friends-reünie

Wil je weten: facts over de serie Friends

De Friends-reünie wordt telkens verplaatst dus moeten we ons in de tussentijd zoet houden met oude afleveringen. Dacht jij dat je alle ins en outs vanFriends al wist? Wij hebben een hele stapel unknown facts voor je!

Inmiddels zijn de opnames voor de Friends-reünie a wrap en is het afwachten wanneer we de speciale aflevering eindelijk kunnen zien. In the mean time kun je je vermaken met deze Friends facts.

Shop hier Friends inspired outfits

Wie heeft de meeste tekst?

Friends draait om de vriendengroep die bestaat uit Joey, Chandler, Monica, Ross, Rachel en Phoebe, maar wie is nou de échte ster van de show? Als we kijken wie de meeste regels heeft van de zes, dan wint Rachel! Zij heeft in totaal maar liefst 8493 regels, wow! Onder haar, met honderd regels minder, staat Ross. Van de zes vrienden heeft Phoebe de minste regels, aw!

Om wie wordt het vaakst gelachen?

Degene met de meeste tekst is niet perse het grappigste. Als we kijken wie mensen het vaakst aan het lachen kreeg in het intro, dan staat Rachel op nummer zes. As we expected staat Joey bovenaan, gevolgd door Chandler en Phoebe.

Quiz hier of jij alle Friends-quotes kent

Welke zin wordt het meest gezegd?

De serie Friends kent verschillende iconische zinnen, maar welke wordt het meest gezegd? Dat is natuurlijk the one and only ‘…on a break!’ Deze werd in het eerst gebruikt in de vijftiende aflevering van Friends en voor het laatst in de allerlaatste aflevering, als een grap. Ook kwam de zin ‘Will you marry me?‘ 28 keer terug in de serie!

Wat wordt er het vaakst gedronken?

In de tien seizoenen wordt er behoorlijk wat gedronken, maar wat wordt er het vaakst genoemd? Is het koffie of thee? De grote winnaar is thee: dit drankje wordt 498 keer genoemd. Koffie staat op nummer twee met 274 keer. Water wordt 121 keer genoemd en cola 40, dus de friends zijn best healthy!

Lees ook: Fan van Friends? Dan moét je dit bordspel proberen!

Wat wordt er het vaakst gegeten?

Of misschien toch niet… Want onderaan de top vijf van meest genoemd eten staat een salade. Chocolade en pizza staan op nummer vier en drie and to be honest, we don’t blame them!

Onderzoek & Bron: Beslist.nl | Beeld: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen