Start je ochtend goed!

Eat glitter for breakfast & shine all day!

Of iets anders, zoals deze lekkere havermout! In deze havermout van mymuesli zit vanille, maanzaad en te lekkere witte chocolade krispie chunks. Als je deze N'oats niet hebt, kun je natuurlijk ook zelf wat vanille, maanzaad en een stukje white chocolate toevoegen. 

Hieronder een heel fijn receptje om je ochtend mee te starten!

Wat heb je nodig (voor 1 ontbijtje):
40 gr havermout (N'oats of gewone havermout) – 200 ml melk – 100 gr (bevroren) frambozen – pindakaas

Hoe maak je het:
– Doe de havermout samen met de melk in een pannetje en breng aan de kook.
– Laat het 3 minuten pruttelen op laag vuur.
– Doe ondertussen de frambozen in een ander pannetje en zet op een laag vuur. Breng aan de kook en laat zachtjes pruttelen.
– Doe het frambozenmengsel in een schaaltje en doe daar de havermout bij.
– Top af met een (grote) lepel pindakaas.
– Enjoy! 

Fotografie: Rianne Veendorp