Spotify

Zo maak jij de perfecte playlist op Spotify!

Het nieuwe jaar zit eraan te komen en dat betekent natuurlijk dikke party! Maar welke playlist op Spotify moet je nou aan zetten? Of moet je gewoon een nieuwe maken? Well girl, met de tips maak jij de perfecte playlist voor elk moment!

Tip 1

Beluister je playlist van je friends! Er zullen vast veel dezelfde nummers instaan, maar wedden dat je ook nieuwe aanwinsten voor je eigen playlist vindt?!

Tip 2

Natuurlijk ontbreken de grootste hits van je favo artiesten niet in jouw playlist. Maar heb je ook wel eens geluisterd naar hun minder bekende nummers of collabs? Die zijn soms zelfs beter dan hun bekende songs!

Tip 3

Een open deur, maar toch: de suggesties die Spotify voor je heeft zijn vaak, eh, spot on.

Check hier de leukste kerst playlists! 

Tip 4

En over open deuren gesproken: Shazam is life! Zo gaan die leuke liedjes die je tijdens het shoppen hoort nooit meer aan je voorbij.

Tip 5

Heb je een grote playlist met al je lievelingsmuziek, maar ben je toch vaak aan het skippen? Orden je muziek op genre. Een mellow afspeellijst om relaxed wakker te worden (vol gitaardeuntjes, bijvoorbeeld) en een lijst met up tempo beats voor ’s middags of tijdens een party. Vergeet ook niet de emotionele en romantische playlists niet! Die komen ook altijd goed van pas.

Tip 6

Of je favo artiest nou Dua Lipa, Harry Styles, Ariana Grande of Lil’ Kleine is, zoek eens uit waar hij of zij naar luistert! Dikke kans dat dat ook wel overeenkomt met jouw stijl.

Tip 7

Check iedere vrijdag het New Music Update artikel. Daar zetten we elke week de leukste nieuwe tracks voor je in.

Inspiratie nodig? Check hier girlpower songs, sad break-up songs, empowering break-up songs en Valentijn love songs.

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen