Koffer

Zo pak je als een pro je koffer in voor vakantie

Ben jij een van the lucky ones die toch op vakantie gaat deze zomer? Dan kun je misschien wel wat tips voor het inpakken van je koffer gebruiken en laten wij die nou net voor je hebben!

1. Maak een lijstje

Door een inpaklijst te maken houd je overzicht en kun je easy afstrepen wat je nog wel en niet nodig hebt. Ben jij echt een Lena Lijstje? Maak dan een aparte lijstjes voor je kleding, toilettas en andere benodigdheden.

2. Maak setjes

Voorkom dat je dat ene leuke rokje vergeet die je bij je top aan wilde doen door setjes te maken die je mee wil nemen. Probeer zoveel mogelijk kledingstukken met elkaar te combineren zodat je weinig kleding mee hoeft te nemen, maar wel eindeloze combinaties kunt maken. Scheelt op vacay een hoop outfit stress.

Heb je nog een zonnebril nodig? Hier shop je leuke kleurrijke zonnebrillen onder de €25!

3. Rol je kleding op

Je kleding oprollen heeft twee grote voordelen. Voordeel één: door je kleding op te rollen voorkom je kreukels in je kleding en voordeel twee: oprollen = meer ruimte = meer spullen om mee te nemen.

4. Gebruik mini’s

Het is superonhandig om de hele inhoud van je beautycase in je koffer te proppen. Maak daarom gebruik van mini’s. Dit scheelt en heel veel ruimte én veel gewicht.

5. Maak je koffer niet te zwaar

Check voordat je begint met het inpakken van koffer of ze in je accommodatie badhanddoeken hebben. Dit scheelt het meesleuren van (bad)handdoeken en zo houd je een heleboel gewicht over. Ook boeken maken je koffer zwaar. Scoor daarom het CG! BOOK: een boek in de vorm van een magazine! Shop CG! BOOK 2 The Perfectionist hier.

6. Vul je schoenen

Sokken, accessoires, badkleding: prop je schoenen vol om zo ruimte over te houden in je koffer. Wil je niet dat je kleding vuil wordt door je schoenzolen? Gebruik dan een badmuts om over je schoenzolen heen te doen.

7. Laat wat ruimte over

Natuurlijk ga je op vakantie ook shoppen en wil je misschien wat souvenirs halen voor je friends and family. Dat kan natuurlijk niet als je al met een bomvolle koffer vanuit Nederland vertrekt. Houd daarom wat ruimte over and thank us later.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen