lizzie mcguire

Zo ziet de cast van Lizzie McGuire er nu uit

Ken jij de serie Lizzie McGuire nog? De populaire serie die onder andere Hilary Duff groot maakte en ging over het leven van Lizzie en haar vrienden op high school. We zijn inmiddels al heel wat jaren verder, maar komt er nu een remake op Disney + mèt Hilary als Lizzie! This is what dreams are made of!

 

Lizzie McGuire

De Amerikaanse serie goes way back en kwam op tv tussen 2001 en 2004. En nu komt er dus een remake! Op Disney+ (die nu gratis te downloaden is!) zal de serie een reboot krijgen mét Hilary Duff als Lizzie. Het is helaas nog onbekend of ook haar BFF’s Gordo en Miranda weer terugkomen en worden gespeeld door dezelfde acteurs.

In de nieuwe reeks is Lizzie inmiddels een dertiger die haar eigen leven in New York heeft. In de serie zal, net als vroeger, weer het alter ego van Lizzie verschijnen; de animatie-Lizzie die laat zien wat ze denkt, maar niet durft te zeggen.

Toen en nu

Maar hoe zien de acteurs van toen er eigenlijk nu uit? We zijn natuurlijk alweer heel wat jaartjes verder en ook de acteurs zijn een stuk ouder geworden! Hieronder check je hun transformatie.

 

Hilary Duff – Lizzie

Lizzie was natuurlijk de ster van de serie en beleefde allerlei dingen met haar vrienden aan haar zijde. Ze stond bekend om haar klunzigheid en dat zorgde dan ook vaak voor hilarische awkward momenten. Hilary Duff bleef erna nog volle bak acteren en verscheen in meerdere films en series. Zo verscheen ze bijvoorbeeld ook in de populaire serie Younger. 

Meer serietips check je hier.

Lizzie McGuire

 

Adam Lamberg – Gordo

Gordo was de beste vriend van Lizzie en had eigenlijk altijd een oogje op haar. In the end werden de twee ook een stel. Helaas heeft Hilary Duff nu al bekend gemaakt dat in de remake van de serie, zij en Gordo geen koppel meer zijn… Na de serie is Adam eigenlijk al gauw gestopt met acteren en focuste hij zich vooral op het halen van zijn diploma.

Lizzie McGuire

Lizzie McGuire

Bron: Pinterest

 

Lalaine – Miranda

Miranda maakte het vriendschap trio compleet en was Lizzies BFF. Ze liet in de serie vaak genoeg haar dansmoves zien en is daar later dan ook mee doorgegaan.

Lizzie McGuire

 

Jake Thomas – Matt

Matt was het – soms irritante, soms lieve – kleine broertje van Lizzie. Inmiddels is het kleine jochie uitgegroeid tot een succesvolle man en verscheen hij in meerdere series.

Lizzie McGuire

 

Clayton Snyder – Ethan

Ethan was de hottie van de serie en was dan ook Lizzie haar grote crush. Nu kun je je vraagtekens zetten bij zijn kledingstijl in de serie, maar hé, vroeger was dat cool! Clayton heeft erna nog een lange tijd professioneel waterpolo gespeeld en heeft ook nog wat acteerklussen gedaan.

Lizzie McGuire

 

Ashlie Brillault – Kate

Kate was ‘the popular mean girl’ op de school van Lizzie en had dan ook vaak ruzie met haar en haar vrienden. Na de serie is Ashlie gestopt met acteren. Ze studeerde rechten, trouwde en kreeg kinderen.

Lizzie McGuire

 

Hallie Todd – Jo McGuire

Jo was de moeder van Lizzie en Matt, en dat was niet altijd even makkelijk. Na de serie heeft ze nog wat geacteerd, maar geeft nu vooral acteerlessen en schrijft en produceert ze haar eigen films.

Lizzie McGuire

 

Robert Carradine – Sam McGuire

Sam was de grappige vader van Lizzie en Matt, die je nu bijna niet meer zou herkennen. Na Lizzie McGuire heeft hij nog in een paar andere producties gespeeld.

lizzie McGGuire

(Links is Robert)

 

Wie vind jij het meest veranderd? En ben jij benieuwd naar de remake? Let us know via Instagram @cosmogirl_nl

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @hilaryduff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen