Horoscoop 2020

Zo ziet jouw 2020 eruit volgens je horoscoop!

Woohoo! Over een paar dagen verruilen we 2019 voor 2020 en hebben we een nieuw jaar om op vooruit te kijken. In de sterren staat voor jouw zodiac sign weer heel wat geschreven voor het komende jaar, daarom staat er dus een extra uitgebreide horoscoop voor je klaar. Ben jij benieuwd van 2020 voor jou in petto heeft?

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het kan zijn dat jouw 2020 begint met een rough start, omdat je iemand (voor een tijdje) los moet laten waarmee je altijd heel close was. Dit kan je beste vriendin zijn die op reis gaat, maar ook je lover die het uitmaakt of je zusje waarmee je ruzie hebt en even niet praat. Keep in mind dat alles uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt. Focus je vooral lekker op jezelf, want dan ga je pas écht groeien in het nieuwe jaar!

Vergeleken met 2019 zal jouw 2020 een stuk beter zijn als het gaat om je mental health en geld! Misschien kun je wel een nieuwe mobiel kopen of ben je goed op weg voor een ticket naar New York. Fijn 2020, Steenbok!

 

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

2020 Staat voor jou in het teken van change en uit je comfort zone kruipen. In het begin is het misschien eng om een verandering door te maken en sta je er niet voor open, maar je realiseert je snel genoeg dat je eigenlijk niet anders kan. Na die verandering voel jij je een stuk zekerder van jezelf en durf je stukje bij beetje verder uit je comfort zone te kruipen.

Meer uit je comfort zone komen? Geef je outfit een kleurtje met deze tips van Melisa!

Voor de single Leeuwen-ladies: in 2020 zou jij wel eens een nieuwe lover kunnen vinden! Ben je bezet? Keep your eyes peeled voor een potentiële nieuwe BFF.

 

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij wordt gekenmerkt door jouw eeuwige positiviteit en creativiteit. Echter, in 2020 zul je erachter komen dat die twee eigenschappen een limited supply zijn en dat je ook een pessimistische kant hebt. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan! Stars can’t shine without darkness, dus embrace je nukken, Vissen.

Ook voor jou geldt dat je je ogen open moet houden voor liefde, want die kan namelijk uit een onverwachte hoek komen in 2020. Houd ook in je achterhoofd dat niet iedereen jouw energie en moeite waard is. Happy new year!

 

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij staat al sinds begin december te springen om het nieuwe jaar te beginnen! Je voelt je energiek en dit gevoel neem je mee 2020 in, waardoor het voor jou een goed is om iets nieuws te beginnen. Jaag je dromen na! Schrijf dat boek, begin dat YouTube-kanaal of schrijf die mail naar dat ene bedrijf waar je graag stage wilt lopen. You can do anything!

Let er wel op dat je niet te veel in één keer doet. Daarvan zal je sneller moe worden en zal je merken dat je energielevel een flinke daling maakt. Zorg dus goed voor jezelf in 2020, Ram!

 

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Als stier denk jij rationeel en ben je heel down to earth. Toch zul je dit next year wat meer ‘huh?!’-momentjes meemaken, omdat het geluk je zal toelachen in 2020! Verzet je niet en doe het ook niet af als iets waar je niet in gelooft, maar just go with the flow. Je zult dingen zien en doen die je niet had durven dromen!

Verder is het goed om je daily routine te veranderen, ook al vind je dit misschien niet zo leuk. De verandering zal ervoor zorgen dat je hoofd meer op orde is en dat je weet waar je aan toe bent. Good luck in 2020, Stier!

 

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je hebt veel dromen en zou ze graag waar willen maken in 2020. Je zal daar ook de kans voor krijgen, maar denk er niet te gemakkelijk over: work hard, play hard, Tweeling! Naast je goals bereiken, zul je in het nieuwe jaar net zo spontaan zijn (if not more) vergeleken met 2019. Ga op die date, geef die ene leuke jongen of meid een kus en verras je moeder met een lief cadeautje. Take a chance!

Omdat jij heel enthousiast bent en graag gelijk resultaten ziet, vergeet je soms dat de kleine momentjes er ook toe doen. Sta bij deze momenten vaker stil in 2020 en je zult een blijer mens worden.

 

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Het eerste wat je zult merken in 2020 is dat het je wat minder goed afgaat op school of je (bij)baan. Je werkt minder geconcentreerd en anderen merken dit ook aan je. Get your head out of the clouds en geef jezelf die wake-up call! Alleen dan zul je je realiseren dat het soms ook belangrijk is om de focus te leggen op de meer serieuze dingen in het leven.

Maar… vergeet vooral niet dat het leven ook fun en spontaan kan zijn! Als je beide kanten van het leven ziet, vind je de perfecte balans in 2020. Happy new year, Kreeft!

 

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Oei, you better lock away your pinpas: jij hebt nogal een gat in je hand. In het nieuwe jaar zul je merken dat het misschien toch niet zo’n goed idee was om die brand new Nikes te kopen, want je zult wat money struggles krijgen. However, door die kleine tegenslagen op het gebied van geld zul je je meer verantwoordelijk gaan voelen voor hoeveel je uitgeeft (tip: lees hier hoe je er chique uit kan zien voor weinig geld). Lesson learned!

Als het gaat om liefde zit jij in 2020 wel goed. Je hebt lief met je hele hart en dat zorgt ervoor dat de mensen waarmee je close bent jouw side niet gauw zullen verlaten, Leeuw. Roar away in 2020!

 

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Er zitten voor jou veranderingen aan te komen op het thuisfront, Maagd. Maak je vooral geen zorgen, want jij bent degene die de verandering teweeg zal brengen! Een nieuw behangetje hier, een tof kleedje daar… een nieuwe look is voor jou necessary om 2020 goed te starten. New year, new me!

Op het gebied van school en werk zal er voor jou ook een verandering aankomen, eentje die jij volledig zelf in handen hebt en positiviteit met zich mee zal brengen. Je weet wat je wilt, dus go chase your dreams.

 

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Op de 2020 planning van jouw sterrenbeeld staat een heleboel. Je zult up en downs meemaken, je zult nieuwe vrienden maken en oude vrienden loslaten, je hebt behoefte aan een nieuwe look en vindt nieuwe hobby’s. Vergeet tussen alles door niet even een adempauze te nemen, want anders zul je je erg opgejaagd voelen!

Ook is het voor relationships (op elk gebied) een goed jaar voor jou, Weegschaal. Je bent sociaal en legt nieuwe banden met mensen die jou inspireren en verder zullen brengen in het leven. Happy new year!

 

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jouw 2019 verliep niet altijd even smooth en je hebt wat struggles meegemaakt, maar hard work pays off: je hebt in voorgaande jaren veel moeite gedaan voor andere mensen, dus in 2020 zorgt karma ervoor dat je alles terugkrijgt. Je hebt er alleen wel een handje van om je neus in andermans zaken te stoppen. Zorg ervoor dat je je in het nieuwe jaar meer bezig gaat houden met de meest belangrijke persoon in je leven: you.

Verder is het belangrijk om je gevoelige kant wat meer aan de buitenwereld te laten zien. Je kan nogal scherp overkomen, dus zet je giftige staartje aan te kant en show some love instead.

 

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

NO HOLDING BACK in 2020, Boogschutter! Dit jaar heb jij je teveel ingehouden en heb je misschien niet alle kansen gepakt die je had willen pakken. In 2020 is het tijd voor avontuur, en dit zul je merken op elk gebied: werk, school, love en zelfs je familie. Kies voor jezelf en wees niet bang om aan anderen te laten merken dat het nieuwe jaar JOUW jaar wordt.

Deze attitude komt vanuit je hart: in 2020 kies jij voor happiness, en dat bereik je alleen als jij 100%  jezelf kunt zijn. Gelukkig nieuwjaar, Boogschutter.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen