Benieuwd hoe je zomer eruit gaat zien en of je een vakantielover krijgt? Check wat de sterren voorspellen in je summer astro.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Je bent sneller op je tenen getrapt dan normaal. Waarom? It’s summer baby! Ga in de zon zitten en geniet.
Vriendschap: Je komt erachter dat je veel meer kunt bereiken als team dan in je eentje. En dat niet alles alleen om jouw mening draait. Van je vrienden kun je veel leren.
Liefde: Je leert iemand nog beter kennen. De sparkle is er, maar toch twijfel je. Praat erover met je vrienden, dat helpt.
Lucky days: 18 juli, 5 augustus

Stier (21-4 t/m 20-5)

Slaap lekker bij! Dat heb je wel verdiend na dit zware schooljaar. Jij kunt de komende weken zonder je schuldig te voelen compleet in de relax-modus.
Vriendschap: Ook al zijn sommige vriendinnen op vakantie, jullie worden deze zomer nog closer dan jullie al waren. En dat komt misschien juist wel door de afstand.
Liefde: Het ging de afgelopen weken niet zo lekker tussen jou en je lover. Maar met de komst van het zonnetje zijn ook jullie troubles als sneeuw voor de zon verdwenen.
Lucky days: 2 juli, 7 augustus

Tweelingen (21-5 t/m 20-6)

Je hebt meer geld dan normaal en dat komt perfect uit: je spot ook veel meer must-have items. Twijfel niet en trakteer jezelf. Je hebt het verdient!
Vriendschap: Je agenda stroomt over van de fun dates met je vriendinnen. Good for you! Plan alleen ook genoeg tijd voor jezelf in deze vakantie.
Liefde: Grote kans dat je die romantische zonsondergang op het strand deze zomer ook echt gaat meemaken. Met een nieuwe lover die je waarschijnlijk één van de eerste weken al leert kennen.
Lucky days: 13 juli, 1 augustus

Kreeft (21-6 t/m 21-7)

Je bent een echte dromer en dat ga je de komende weken nog veel meer doen. Of je nu op het strand ligt of in je bed. Je denkt goed na over je toekomst: die nieuwe studie en je volgende schooljaar.
Vriendschap: Je weet inmiddels wie je echte vriendinnen zijn en wie niet. Steek je energie in de juiste mensen. Daar haal je veel meer plezier uit.
Liefde: Soms denk je te veel na en helemaal als het om de liefde gaat. Niet doen! Laat het gewoon gebeuren en ga niet alles overanalyseren. Het komt allemaal goed.
Lucky days: 14 juli, 10 augustus

Leeuw (22-7 t/m 22-8)

In juli neem je een belangrijke beslissing die niet alleen de rest van de zomer, maar ook de rest van het jaar beïnvloedt.
Vriendschap: Je ziet er goed uit en je vriendinnen overladen je met complimentjes, waardoor je nog zelfverzekerder wordt. Vergeet alleen niet anderen ook iets terug te geven.
Liefde: Je lover gaat voor jou door het vuur, superfijn natuurlijk. Maar doe jij dat ook voor hem? Zet al je twijfels op papier, dat helpt je een goede beslissing te maken.
Lucky days: 27 juli, 13 augustus

Maagd (23-8 t/m 23-9)

Je blijft het gevoel houden dat je nog 1001 dingen moet doen. Misschien helpt het als je af en toe even je telefoon weglegt, een leuk boekje pakt en een uur helemaal niets anders doet dan lezen.
Vriendschap: Je spreekt je friends veel, maar vooral online. Spreek af op het strand, in het park of bij één van jullie thuis. Dan wordt het pas echt gezellig.
Liefde: Ben je al een tijdje verliefd? Grote kans dat er deze zomer verandering in komt. Gebeurt er niets? Dan weet je wat je te doen staat.
Lucky days: 20 juli, 15 augustus

Weegschaal (24-9 t/m 23-10)

Grote kans dat je een te gek zomerbaantje veroverd, waar je niet alleen lekker mee bijverdiend, maar ook leuke nieuwe vrienden door leert kennen.
Vriendschap: Kijk uit dat je door al je nieuwe vriendinnen, je oude niet vergeet. Stel iedereen aan elkaar voor en maak er een gezellige grote groep van. En besteedt ook quality time aan je best friends.
Liefde: Je krijgt superveel aandacht, maar juist niet van diegene van wie je het zou willen. Misschien moet je hem een hint geven, grote kans dat hij daar enthousiast op reageert.
Lucky days: 5 juli, 1 augustus

Schorpioen (24-10 t/m 22-11)

De zomer wordt awesome. Waarom? Omdat jij je TOP voelt! Lekker van genieten en niet nadenken hoe dat precies komt.
Vriendschap: Je vriendinnen weten dat ze altijd bij jou terecht kunnen en dat merk je deze zomer nog meer dan normaal. Je kunt bij een hulplijn openen voor alle adviezen die je moet geven.
Liefde: Je vladdert van de ene naar de andere date. Maar wie je nu het allerleukste vindt, geen idee. Keuzestress it is…
Lucky days: 14 juli, 12 augustus

Boogschutter (23-11 t/m 22-12)

Dit is het perfecte moment om eens goed na te denken over wat je allemaal na de zomer gaat doen en wilt doen. Ook al is die vakantie natuurlijk nog lang niet over.
Vriendschap: Van je vrienden kun je heel veel leren en dat merk jij de komende periode nog veel meer. Je hoeft ze niet eens om advies te vragen, de tips vliegen zo al om je oren. Haal hier je voordeel uit. En vergeet niet om af en toe ook iets goeds terug te doen.
Liefde: Vertrouw op je gevoel en je instinct. Denk je dat het goed is om een berichtje naar je crush te sturen, doe het dan. Lijkt het je leuk om je date te verrassen: gewoon doen.
Lucky days: 18 juli, 4 augustus

Steenbok (23-12 t/m 20-1)

Je agenda overstroomt van alle leuke dingen. Good for you! Kijk alleen uit dat je niet te veel geld in één keer uitgeeft. Of heb je een goede summer job gevonden? 😉
Vriendschap: Als je dit jaar voor het eerst met je vriendinnen op vakantie gaat, wordt het een succes. Je moet alleen wel aan één ding denken: elkaar. Niet alleen aan wat jij wilt.
Liefde: Je wordt verliefd op iemand op wie je dat nooit had verwacht. Niet nadenken, gewoon genieten! Grote kans dat je gevoel beantwoord wordt.
Lucky days: 30 juli, 6 augustus

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Jouw hele zomer staat in het teken van één ding: L-O-V-E. Of het nu om je familie, je vrienden, je lover, je date of je konijn gaat.
Vriendschap: Door de schooldrukte de laatste tijd heb jij je vriendinnen minder gezien dat dat je had gewild. Dat kun je nu goed maken. En geen zorgen: zij hadden het zelf ook druk dus begrijpen het zeker.
Liefde: Je bent super happy met je vriendje en dat spat er vanaf. Geen lover? Grote kans dat daar deze vakantie verandering in komt.
Lucky days: 31 juli, 1 augustus

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Je hebt nog een beetje moeite met de knop omzetten van superdruk naar relaxmodus. Gelukkig staat er de komende tijd genoeg leuks op je planning dus dat komt vanzelf goed.
Vriendschap: Maak je niet druk als je de enige bent die niet met vriendinnen op vakantie gaat. Als ze terug zijn, halen jullie de schade gewoon in.
Liefde: Je bent in love en iedereen heeft het door. De enige die het niet toe wil geven dat ben jij zelf. Maar wie houd je nou voor de gek? 😉
Lucky days: 14 juli, 2 augustus