Toen jouw relatie uitging, was de oorzaak natuurlijk overduidelijk: it’s not you, it’s him (of her). Want jij bent fabulous, dat weten we allemaal. Je ex weet dit ook, en daarom is de kans groot dat hij of zij stiekem nog steeds in love met jou is. Vertoont je ex deze signs? Dan is ‘ie zeker nog niet over je heen.

1. Stalker much?

Je ex wandelt ‘toevallig’ hetzelfde restaurant, park, café, schoolgebouw of winkelcentrum binnen, een kwartier nadat jij een foto van je locatie op Instagram hebt gedeeld. ‘Hé! Jij ook hier?’

2. Love you, mean it.

In het weekend stuurt je ex je drunk texts. Of drunk dials. Of dronken serenades. Of dronken emo-sessies. Recht vanuit het hart.

3. Maar echt.

Want dit doet je ex ook als ‘ie niet dronken is. ‘Sorry, die WhatsApp moest eigenlijk naar een vriend. Die dezelfde naam als jou heeft, ja. Ik ben ook zo’n sufferd.’ Yeah, right.

Over It Eye Roll GIF - Find & Share on GIPHY

4. Hoe gaat het nou eigenlijk met…

Je ex stuurt je moeder Facebook of App-berichtjes, om te vragen hoe het met haar gaat. Om vervolgens in no-time het onderwerp te veranderen naar jou.

5. Mr./Ms. sensitive

Om zichzelf bezig te houden, is je ex ineens op zoek gegaan naar allerlei nieuwe hobby’s. En dus schrijft hij (of zij) liedjes, blogs en diepe, poëtische teksten over relaties en break-ups, die wel erg veel op die van jullie lijkt.

Verdriet van je break-up? Hier vind je 11 tips voor al je je down voelt.

6. Girls <3 baarden

Af en toe komt er wel eens foto van een celeb met baard voorbij op Facebook, en af en toe like je die foto wel eens. Oké, altijd. Een maand later verandert je ex zijn profielfoto. Zijn nieuwe accessoire: een fluffy beard. It’s like magic.

7. #Yeahright

Voor jullie break-up was je ex nooit erg actief op social media, maar nu lopen jouw accounts over met zijn/haar updates. En ieder bericht wordt natuurlijk afgesloten met #havingfun #happy #timeofmylife. Grappenmaker.  

8. Just sayin’

Je ex deelt nieuwsberichten op Facebook waarin staat dat de meest succesvolle relaties ontstaan tussen stelletjes die tussendoor wel eens uit elkaar zijn geweest.

9. Het nieuwe hard to get 

Eens in de zoveel tijd, of beter gezegd, één keer per dag stuurt je ex je een berichtje. Gewoon, om te vragen hoe het gaat. En te zeggen dat je mooi bent. En je te vertellen dat ‘ie je mist.

10. Downgrade

En als je ex dan toch eindelijk een nieuwe vriendin heeft gevonden, had ze jouw long lost twin kunnen zijn. De gedowngrade versie dan, want niemand is zo awesome als jij #movingon.

Empire GIF - Find & Share on GIPHY

Zit je nog in een relatie maar weet je niet zeker of je nog verliefd bent? Check hier 6 tekenen dat je niet meer verliefd bent.

LEES OOK:

Fotografie: Tan Danh