date

10x Goedkope dates

Een date is de ideale manier om erachter te komen of jij en je crush bij elkaar passen en dingen in common hebben. So, heb je enough vlinders in je buik, maar weinig centen op je bank? Met deze goedkope dates is dat no problemo.

10x Goedkope dates

 

Food festival

Food festivals are the best! Je kan heel veel lekkere hapjes kopen voor kleine prijsjes en food festivals zijn er het hele jaar door! Kom je er gelijk achter wat je lover (besides you) lekker vindt.

Karaoke night

Als jullie niet bang zijn om voor gek te staan, dan moeten jullie zeker naar een karaoke bar gaan! Zing jullie fave hits mee en have the best night ever.

Bowlen

Het klinkt super cheesy, maar bowlen is een classic date for a reason. Het is niet duur, je kunt je competitieve kant laten zien én  het kan als groepsdate gedaan worden.

Het asiel

Play with puppies for free! Serious, heb je ooit van een betere date gehoord?!

Museum

Een museum saai? Echt niet! Tegenwoordig heb je superleuke musea’s zoals het Youseum en Wondr Experience. Get to know eachother!

Speelhal

Binnenkort opent de grootste arcadehal van de Beneluxe met 1250 vierkante meter aan spelletjes! Play (video)games all night long.

Minigolven

En als het slecht weer is, kan dit ook gewoon binnen! Op veel verschillende plaatsten kun je (glow in the dark) minigolven. Wie van jullie slaat de bal in de hole met de minste slagen?

Stargaze

Maak een avondwandeling en stop ergens om naar de sterren te kijken. Wat zien jullie allemaal? Praat, knuffel en lach. Het is cliché, maar er is echt niets romantischer dan sterren kijken.

Netflix & chill

En dan ook écht Netflix kijken en écht lekker chillen ;-). Hier vind je alle films en series die in november op Netflix verschijnen.

Koekjes bakken

Koekjes bakken een perfecte manier om low-key met elkaar te flirten. En na afloop hebben jullie een lekkere snack.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

 
            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen