liefde

Deze dingen zullen jongens nooit begrijpen!

En waarschijnlijk ook nooit zullen begrijpen…

Wij begrijpen boys misschien niet altijd, maar andersom is dat ook zeker weleens het geval. Benieuwd waar hij niets van begrijpt? Read on!

1. Er is niks!

Wanneer is er nou iets aan de hand en wanneer niet? Als hij ernaar vraagt zeg je dat er niks is, maar het is altijd maar weer gissen of je de waarheid spreekt. Af en toe is het best lastig om hoogte van je te krijgen.

2. Uiterlijk

Waarom vind je jezelf er niet goed uitzien? Hij heeft toch net tegen je gezegd dat je er fantastisch uitziet. Hij zegt het heus niet als hij het niet meent, hoor.

3. Bellen

Zit je nou alweer te facetimen met je beste vriendin? Onbegrijpelijk. Je hebt haar vanmiddag nog gezien, dus waarom zou je haar nu alweer MOETEN spreken? Maar goed, als jij daar gelukkig van wordt…

4. Ik heb niks om aan te trekken!

Wat?! Vind je nou echt dat je niks hebt om aan te trekken? Je kledingkast past nauwelijks nog dicht. En waarom jij voor een feestje tien keer van outfit verandert, is voor hem al helemaal abracadabra.

Shop hier gelijk de beste business suits!

5. Roddelen

Eén van je vriendinnen heeft iets gemeens gezegd. Jij vindt het be-la-che-lijk en wat doe je dan? Urenlang roddelen. Hij snapt niet dat je het niet naast je neer kunt leggen. En dat je het niet gewoon met de vriendin in kwestie bespreekt in plaats van de rest van je crew.

6. Make-up

Waarom doe je al die moeite voor een natural make-up look als je ook gewoon geen make-up op kunt doen en daarmee een half uur tijd bespaart?

7. Shoe heaven

Schoenen, wáárom heb je al die schoenen?

8. Kussens

Je bed ligt vol met kussens. Hij snapt niet waarom, want voor het slapen gaan, haal je ze er één voor één af en ’s ochtends moet het weer netjes geordend worden.

9. Say cheese!

Jullie maken een romantische selfie, maar jij wil aan de andere kant staan. Dat is toch echt je betere kant. Hij kijkt je gek aan als hij hoort dat jij één van de kanten van je gezicht je betere kant vindt (en je andere dus de mindere).

Check hier gelijk de leukste captions voor onder je selfie!

10. Toilet bezoek

Last but not least: waarom ga je altijd met je vriendinnen naar de wc? In principe zou je dat toch makkelijk in je eentje af kunnen.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • order tadalafil
  order tadalafil
  Reactie: peptides tadalafil https://tadalisxs.com/ tadalafil use
  Beantwoorden
 • plaquenil generic name
  plaquenil generic name
  Reactie: erectile reverser https://plaquenilx.com/ erectile disorder
  Beantwoorden
 • didier raoult coronavirus
  didier raoult coronavirus
  Reactie: plaquenil hydroxychloroquine sulfate https://hydroxychloroquinex.com/ hydrocloroquine
  Beantwoorden
 • priligy
 • combigan

Gerelateerde artikelen