liefde

10x dingen die jongens niet begrijpen over girls

Wij begrijpen boys misschien niet altijd, maar andersom is dat ook zeker weleens het geval. Benieuwd waar hij niets van begrijpt? Read on!

1. Er is niks!

Wanneer is er nou iets aan de hand en wanneer niet? Als hij ernaar vraagt zeg je dat er niks is, maar het is altijd maar weer gissen of je de waarheid spreekt. Af en toe is het best lastig om hoogte van je te krijgen. Maar soms is er écht niks.

2. Uiterlijk

Je hebt een off-day en vindt jezelf minder mooi dan normaal. Soms heb je dat gewoon. Je lok valt net verkeerd of je mascara zit niet lekker op je wimpers. Boys vinden dat onbegrijpelijk, want in hun ogen zie je er net zo uit als altijd.

3. Bellen

Zit je nou alweer te FaceTimen met je beste vriendin? Onbegrijpelijk. Je hebt haar vanmiddag nog gezien, dus waarom zou je haar nu alweer MOETEN spreken?

4. Ik heb niks om aan te trekken!

Wat?! Vind je nou echt dat je niks hebt om aan te trekken? Je kledingkast past nauwelijks dicht. En waarom jij voor een feestje tien keer van outfit verandert, is voor hem al helemaal abracadabra.

Nog een gaatje in je kledingkast? Shop hier de look-a-like outfits van our fave zangeressen.

5. Roddelen

Eén van je vriendinnen heeft iets gemeens gezegd. Jij vindt het be-la-che-lijk en wat doe je dan? Je bestie op de hoogte brengen en het voorval uitgebreid bespreken. Hij snapt niet dat je het niet naast je neer kunt leggen. En ook dat je het niet gewoon met de vriendin in kwestie bespreekt in plaats van met de rest van je crew.

6. Make-up

Waarom doe je al die moeite voor een natural make-uplook als je ook gewoon geen make-up op kunt doen en daarmee een half uur tijd bespaart?

Check ook: 6 items voor je basic skincare-routine

7. Shoe heaven

Schoenen, wáárom heb je al die schoenen?

Pssst, heb je al voldoende sassy slippers en sandalen voor aankomende zomer? Shop ze hier!

8. Kussens en knuffels

Je bed ligt vol met kussens en knuffels. Hij snapt niet waarom, want voor het slapen gaan, haal je ze er één voor één af en ’s ochtends moet het weer netjes geordend worden.

9. Say cheese!

Jullie maken een groepsfoto, maar jij wil aan de andere kant staan. Dat is toch echt je betere kant. Hij kijkt je gek aan als hij hoort dat jij één van de kanten van je gezicht je betere kant vindt (en je andere dus de mindere).

Check ook: 70x inspiratie voor Instagram captions van één woord, die alles zeggen

10. Toilet bezoek

Last but not least: waarom ga je altijd met je vriendinnen naar de wc? In principe zou je dat toch makkelijk in je eentje af moeten kunnen…

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen