Wij begrijpen boys misschien niet altijd, maar andersom is dat ook zeker weleens het geval. Benieuwd waar hij niets van begrijpt?

Dingen die jongens niet begrijpen

1. Wanneer is er nou iets aan de hand en wanneer niet? Als hij ernaar vraagt zeg je dat er niks is, maar het is altijd maar weer gissen of je de waarheid spreekt. Af en toe is het best lastig om hoogte van je te krijgen.

2. Waarom vind je jezelf er niet goed uitzien? Hij heeft toch net tegen je gezegd dat je er fantastisch uitziet. Hij zegt het heus niet als hij dat niet meent, hoor.

3. Zit je nou alweer een uur te bellen met je beste vriendin? Onbegrijpelijk. Je hebt haar vanmiddag nog gezien, dus waarom zou je haar nu alweer MOETEN spreken? Maar goed, als jij daar gelukkig van wordt.

Hey Girl GIF - Find & Share on GIPHY

4. Wat?! Vind je nou echt dat je niks hebt om aan te trekken? Je kledingkast past nauwelijks nog dicht. En waarom jij voor een feestje tien keer van outfit verandert, is voor hem al helemaal abracadabra.

Lees ook: Shoppen doe je online bij deze 15 webshops

Hilary Duff Clothes GIF - Find & Share on GIPHY

5. Eén van je vriendinnen heeft iets gemeens gezegd. Jij vindt het be-la-che-lijk en wat doe je dan? Urenlang roddelen. Hij snapt niet dat je het niet naast je neer kunt leggen. En dat je het niet gewoon met de vriendin in kwestie bespreekt in plaats van de rest van je crew.

6. Waarom doe je al die moeite voor een natural make-up look als je ook gewoon geen make-up op kan doen en daarmee een half uur tijd bespaart?

7. Schoenen, wáárom heb je al die schoenen?

8. Je bed ligt vol met kussens. Hij snapt niet waarom, want voor het slapen gaan, haal je ze er één voor één af en ’s ochtends moet het weer netjes geordend worden.

9. Jullie maken een romantische selfie, maar jij wil aan de andere kant staan. Dat is toch echt je betere kant. Hij kijkt je gek aan als hij hoort dat jij één van de kanten van je gezicht je betere kant vindt (en je andere dus de mindere).

10. Last but not least: waarom ga je altijd met je vriendinnen naar de wc? In principe zou je dat toch makkelijk in je eentje af kunnen.

Sorry Ryan Newman GIF by Alexander IRL - Find & Share on GIPHY

LEES OOK:

Beeld: Unsplash