broer zus

Redenen waarom jouw broer en/of zus awesome is

Admit it, girl 😉

Woohooo, het is vandaag Nationale Broer en Zus-dag! Het moment om stil te staan bij hoe awesome het stiekem is om een (of meerdere) bro of sis te hebben. CG! zette daarom 10 redenen op een rijtje waarom hij/zij een held voor je is.

 

Redenen waarom jouw broer en/of zus awesome is

 

1. Ben je je eigen garderobe even zat? Dan kun je altijd nog die van je zus plunderen. En als je alles op tijd terughangt in haar kast, hoeft ze er ook niet achter te komen 😉 Bovendien kunnen jullie samen altijd shoppen!

2. Heb je geen zus, maar wel een broer? Dan heb je altijd de fijnste hoodies en chillbroeken binnen handbereik. Score!

3. Als je trouble hebt met je ouders, kunnen je altijd op hem of haar rekenen. They got your back!

4. Je hoeft je geen zorgen te maken of je nieuwe love interest misschien een creep is. Voordat jij hem (of haar) ook maar hebt voorgesteld aan je familie, heeft je broer al een uitgebreide background check gedaan. Waar was je boy (of girl) in de zomer van 2004, wie behoren tot zijn squad en op wat voor meisjes valt hij? Big brother weet het. Held!

5. Enne, hetzelfde geldt voor je sis. Zij zal de eerste zijn die haar goudeerlijke mening over je lover met je deelt. Misschien niet altijd even leuk, maar ze heeft echt het beste met je voor.

6. Al je stoei- en vechtskills heb je aan je broer te danken. Girl fights en harentrekken? Ain’t nobody got time for that! Jij kan stoeien als een ninja.

7. Ze kunnen je begrijpen. Zij kennen jou al sinds je geboorte en hebben veel met je meegemaakt. Ze weten precies hoe jij bent en kunnen dan ook net zo gek doen als jij. Samen kunnen jullie helemaal in een deuk liggen.

8. Jullie zijn samen opgegroeid, en hebben dan ook ontzettend veel meegemaakt samen. Zo taggen jullie elkaar in de post van de remake van Winx, omdat jullie dat altijd samen vroeger keken en moeten jullie lachen als jullie snoep tegenkomen wat jullie altijd bij oma aten #ohthememories.

9. Ben je gedumpt? Save the drama for your brotha. Hij staat vast en zeker te trappelen om je te vertellen dat je ex een loser is, en dat je beter verdient. Nobody messes with you.

10. En je zus staat ondertussen alvast klaar met een stapel tissues, een jaarvoorraad Ben & Jerry’s en een voodoo-pop met zijn foto. Aw!

11. Genoeg van het zeuren over je ex en ready to move on? Je broer is altijd in voor een leuk feestje, of een mega food fest. Zijn leuke vrienden zijn natuurlijk ook altijd welkom. Zo gastvrij ben jij gewoon ;-).

12. Omdat ze je je zus zo goed kent, kan je haar gelukkig alles vertellen en vragen. Zelfs de gênante vragen (en verhalen) die je liever niet met je moeder deelt. Ze geeft jou haar goede raad en dat is nou net wat je nodig hebt.

13. Soms – oké, heel vaak – kunnen jullie elkaar wel achter het behang plakken (zo blijkt ook uit dit onderzoek). Jullie schreeuwen, schelden en it’s not pretty. Maar vijf seconden later is jullie band op magische wijze weer hersteld en lachen jullie weer om elkaars suffe grappen. It’s how you roll.

14. En ondanks dat jullie soms helemaal gek van elkaar worden, weet je dat je bro en/of sis er altijd voor je zal zijn. En andersom natuurlijk ook. Best friends fo lifeee!

Check ook al deze herkenbare momenten als je een broer of zus hebt! 

Heb je nog meer redenen? Deel ze met ons via Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen