Valentijnsdag

10x Things to do op Valentijnsdag als je single bent

Aankomende vrijdag is het eindelijk Valentijnsdag! Ben jij happy single en is deze dag like any other Friday of kan jij eigenlijk niet wachten tot deze dag voorbij is? Ook voor alle singles out there kan Valentijnsdag een dag vol liefde zijn. Give yourself some love! CG! geeft je tien tips die je kunt doen als single lady op V-day.

1. Spa-day

Verwen jezelf (en misschien je moeder/BFF) op deze dag met een complete spa-day! Leg je mobiel lekker ver weg, zodat je niet al die romantische posts en artikelen voorbij ziet komen. Je kan voor deze dag natuurlijk naar een spa toe gaan, om hier lekker tot rust te komen in de sauna of tijdens een massage, maar je kunt natuurlijk ook een spa dagje at home houden! Sla maskertjes in, verzorg je haar met een haarmaskertje, lak je nagels en relax, baby!

2. Treat yourself

Jezelf verwennen op deze dag hoeft natuurlijk niet alleen maar te betekenen dat je jezelf in de (beauty) watten legt. Je kan jezelf namelijk op een allerlei manieren verwennen! Ga bijvoorbeeld lekker naar buiten, maak een mooie wandeling, bestel je lievelingseten of ga naar je favo winkel en trakteer jezelf op iets nieuws!

Lees ook: 20x Herkenbare memes als je single bent op Valentijnsdag

3. Movie marathon

Lekker de hele avond onderuit op de bank of in bed liggen bingewatchen? Sounds perfect! Valentijnsdag is het perfecte excuus om binnen te blijven en een moviemarathon te houden met jezelf (en je BFF). Van comedy’s, tot tranentrekkers, horror, familiefilms, you name it! (misschien de romcoms maar even ontwijken op deze dag). Het is jouw dag dus plan het zelf in met je favo films!

Check hier ook zes empowerment movies om te kijken op V-day als je single bent.

4. Plan een date met jouw BFF

Wil je toch wel iets actiefs doen op deze dag? Trommel je vriendin(nen) dan op en ga erop uit! Check hier leuke Valentijn date ideëen met je besties. Ga samen lekker uitgebreid opmaken, trek jullie meest fancy outfit aan en have fun!

5. Kook voor jezelf een fancy dinner

Vandaag heb je een extra excuus om jezelf te verwennen, dus verzorg bijvoorbeeld een fancy diner voor jezelf! Ga helemaal los en kook of bak alles wat jij lekker vindt. Je hoeft hierin met niemand rekening te houden en je mag ook alles lekker zelf opeten ;-).

6. Galentine’s day party

Galentine watte? Galentine’s day valt op 13 februari en is een dag speciaal voor alle singles out there! Het is een dag om de liefde te vieren, maar niet die voor je lover, maar juist die voor je vrienden en familie. Organiseer daarom een party voor alle belangrijke mensen in je leven en vier deze liefde!

7. Babysitten

Een groot voordeel van Valentijnsdag: bijna alle ouders willen samen op date ‘s avonds, maar waar moeten ze hun kids laten? Bij jou! Breng Valentijnsdag lekker op de bank door, terwijl de kinderen in bed liggen en jij slapend geld verdient.

8. Fit life

Net een break-up gehad voor Valentijnsdag? Probeer je gedachtes van alle hartjes en liefde weg te houden door lekker een stukje te gaan hardlopen of bijvoorbeeld ergens een sportklasje te volgen. Je zult zo gefocust zijn op het sporten dat alle andere gedachtes even verdwenen zijn. En trust us, erna voel je je 100x beter!

9. Try something new

Houd je wel van een uitdaging? Gebruik dan deze dag om uit je comfort zone te stappen en eindelijk eens te beginnen met die nieuwe taal te leren, dat instrument te bespelen, te solliciteren voor dat ene baantje, dat nieuwe recept uit te proberen, je haar te knippen, en ga zo maar door! Het is nooit te laat om met iets nieuws te beginnen.

10. Shoppen!

Shoppen op Valentijnsdag is een perfecte manier om jezelf te verwennen en om je single life even te vergeten. Het is een dag like any other, no boyfriend or girlfriend needed!

Bovendien kunnen zijn er genoeg redenen waarom het geweldig is om single te zijn!

LEES OOK:

Beeld: GettyImages 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen