Ahh Valentijn, de tijd waarin winkels compleet uitpakken met met roze, rood en hartjes. Erg populair blijven de drie klassiekers; chocolade, bloemen en kaartjes. Voor sommige winkels is dat te blasé en die gooien het wel over een hele … ehh … creatieve boeg, maar of je daar nou zo blij mee moet zijn? Dit zijn de vreemdste valentijnscadeaus ever!

 

1. Met heel mijn hart

Zoals eerder verteld, hangen de winkels vol met pluche harten en die blijven populair. Wil je nog een tandje hoger? Koop dan een organisch pluche hart, daarmee zeg je echt ‘mijn hart klopt alleen voor jou’.

hart

ORGANISCH PLUCHEHART €8,80 OFTHEWAGON.NL

 

2. Dodelijke liefde

Dat bitsprinkhanen nogal een vreemd idee van romantiek hebben (vrouwtjes bijten het hoofd van hun bedpartner eraf na de daad), wist je misschien al. So Why oh Why zou je deze poster geven aan je lover?

PRAYING MANTIS ART €10,93 ETSY

 

3. Gepersonaliseerde koekvormpjes

Vind jij jouw lover om op te vreten? dat kan met deze koekvormpjes! En ook nog hartstikke legaal.

vreemde valentijncadeaus

GEZICHT COOKIE CUTTERS €27,32 ETSY

 

4. Opgezette liefdesmuis

Nee juf Ank, dit is niet bijzonder. Dit is gewoon raar. Wil jij je lover de verassing (of schrik) van de eeuw geven ? Voor €55,95 is dit opgezette muisje met een hart in zijn dode handjes voor jou. Het kunstwerk (?) is wel heel groen, dat dan weer wel.

TAXIDERMIE LIEFDES MUIS, €55,95 ETSY

Doe ook mee aan onze  Hema valentijnscollectie winactie

 

5. Teddybeer

Een ander veelvoorkomend cadeau is de teddybeer, meestal is hij in het bezit van een rood shirtje met de text I love you. Deze beer is niet zo zoetsappig als zijn neefjes die je in de winkel vindt, je mag al blij zijn dat je niet op zijn hitlist staat.

vreemde valentijncadeaus

I HATE YOU TEDDY BEER €11,82 ETSY

 

6. Bijzondere ketting

Altijd al een ketting met een dood wespenkoppel willen hebben? Nee? Wij ook niet. Toch staat dit creatieve juweeltje te koop aangeboden op Etsy, iets met romantische wespenseksdansjes. Alright then … 

vreemde valentijncadeaus

WESPENLIEFDE KETTING €21,27 ETSY

 

7. Niets is beter dan niets

Weet je niets te geven? Geef dan gewoon niets, lekker makkelijk toch? Dit cadeau is voor iedereen, speciaal voor hen die om ‘niets’ vragen.

vreemde valentijncadeaus

NIETS €7,95 RADBAG

 

8. Postorder Bloemen

Heb jij geen tijd om bloemen te kopen en heeft jouw lief geen tijd om deur open te doen voor de bloemist? Dan doe je ze toch gewoon door de brievenbus, easy peasy lemon sqeezy.

vreemde valentijncadeaus

BRIEVENBUSBLOEMEN €14,95 YOURSUPRISE.NL

 

9. Liefdespillen

Heb jij een geheime liefde en vind je het nu the time and place om je liefde te verklaren, maar weet je niet hoe? Deze pillen kunnen jou een hartje helpen. In elke pil zit een klein briefje waarop jij jouw vurige verlangens kunt schrijven om zo aan je Romeo of Julia te geven. Inslikken van deze pillen bezorgt je geen afspraakje met je lief, maar met de dokter. Dus doe dat vooral niet. Ook is er geen enkele garantie of bewijs dat deze pillen hun werk doen. Wat je wel kunt eten zijn de nieuwe vegan ijsjes van Magnum.

Vreemde valentijncadeaus

LIEFDESPILLEN €10,95 COOLGIFT

 

10. Standby vriend

Is je vriend vaak de hort op en mis jij hem verschrikkelijk? Droog dan nu je tranen, want wij hebben de oplossing. Met dit kussen lijkt het of jouw lover elke avond bij je is, so no more lonely night for you! 

VREEMDE VALENTIJNSCADEAUS

BOYFRIEND ARMKUSSEN €29,95 COOLGIFT

 

LEES OOK: