R-E-S-P-E-C-T voor Lili Prins die op haar Instagram een zwart-wit foto postte met grote roze letters over haar hoofd in de vorm van een stempel, GAY. In haar caption staat: ‘Nervous, but let’s get this over with… I AM PROUD!’  Wat een shero!

https://www.instagram.com/p/BmbqPNqnoyo/?taken-by=lili.prins

In een interview met Lindanieuws vertelt haar moeder Anne Poel, dat Lili haar in december huilend vertelde dat ze op vrouwen viel. ‘Ze was bang voor mijn reactie’, maar dat was nergens voor nodig. Haar moeder is erg trots op haar en deelde de foto op haar Twitter-account. ‘Als ik dit nu zo doe, is de stof opgewaaid als ik weer naar school ga’, staat erbij. Een quote van Lili. Waarschijnlijk had ze nooit verwacht dat haar foto viraal zou gaan, maar om een positieve reden! Lili’s actie is een inspiratie voor veel anderen. Er zijn dan ook een hoop leuke reacties op haar foto zoals die van @rezkostons, ‘Ik ken je niet, maar echt heel goed dat je t zo durft te vertellen!’ En @mandychaign, ‘Hoppa! Meteen goed duidelijk wat een heldin!’

 

Meer lezen over meiden die op een toffe manier uit de kast zijn gekomen? Check bladzijde 86 van de nieuwe CosmoGIRL! die nu in de winkels ligt.

 

RUBY ROSE MAAKT GESCHIEDENIS MET HAAR ROL ALS EERSTE LESBISCHE SUPERHELD BATWOMAN