Songs

24X Liedjes over vreemdgaan om lekker op te janken

Thanks to idioten die vreemdgaan bij popsterren, hebben wij een eindeloze muziekkeuze aan liedjes over cheaters verkregen. Natuurlijk hadden we liever gehad dat onze favoriete zangers een gebroken hart gespaard was gebleven but hey, we kunnen hun nummers in ieder geval goed gebruiken.

Hier zijn onze favoriete heartbreak songs om jou over je liefdesverdriet heen te helpen. Luister het, huil, and get over it. Want uiteindelijk is diegene al die tranen helemaal niet waard! You’ll feel better soon, we promise!

Justin Timberlake – Cry Me a River

Justin maakte dit liedje toen hij erachter kwam dat zijn ex-vriendin Britney Spears vreemdging met haar choreograaf Wade Robson.

Taylor Swift – Should’ve Said No

Iedereen weet dat je Taylor Swift beter te vriend kunt houden, maar haar middelbareschoolvriendje Sam Armstrong had dat even gemist. Taylor schreef ‘Should’ve Said No’ toen ze erachter kwam dat Sam vreemd was gegaan.

Taylor Swift is een queen als het gaat om goede teksten schrijven. Zo lees je hier 40 van haar lyrics die perfect zijn als Instagram caption.

Beyoncé – Sorry

Eigenlijk kunnen we heel Beyoncé’s album Lemonade wel in deze lijst zetten, maar dit is toch wel het nummer dat er het meest uitspringt. Hoewel Jay-Z er openlijk voor uit is gekomen dat hij is vreemdgegaan, twijfelen fans nog wel of het geen marketingstunt is geweest. Hoe dank ook is er in ieder geval een goed nummer uit gekomen.

Lees ook: 6x Facts over vreemdgaan

Carrie Underwood – Before He Cheats

Dit is mogelijk het officiële anthem voor iedereen met een vriendje of vriendinnetje dat vreemd is gegaan.

Sam Smith – I’m Not The Only One

Dit pijnlijke liedje zorgt zeker weten voor een goede huilbui. En één voordeel, als al die tranen er eenmaal uit zijn voel je je een stuk beter.

Dean Lewis – Be Alright

Dean zingt over het feit dat zijn lover is vreemdgegaan en dat hij haar nu moet proberen te vergeten. Sad! ‘t Liedje is gebaseerd op zijn eigen ervaringen en die van zijn vrienden. Meer over Dean Lewis en zijn muziek lees je hier. 

Destiny Child – Say My Name

Als je vriendje (of vriendinnetje) is vreemdgegaan, komt dat waarschijnlijk niet als een verrassing. Je had al zo’n vermoeden. In ‘Say My Name’ wil Beyoncé dat hij haar naam zegt, omdat ze denkt dat hij met een ander is en daarom haar naam niet kan zeggen. Herkenbaar?

Maroon 5 – Wake Up Call

Een tragisch liedje over een man die zijn vriendin in bed vindt met een andere man en hem uiteindelijk dood schiet. Uhm, dat is een beetje overdreven natuurlijk. Maar dat neemt niet weg dat op dit moment dramatische liedjes super fijn zijn om naar te luisteren, so who cares.


Ariana Grande – One Last Time

Als je nog hopeloos verliefd bent, komt het extra hard aan als je vriendje of vriendinnetje zijn/haar aandacht ergens anders zoekt. Hoewel de één direct alles kan verbreken, heeft de ander daar moeite mee. One Last Time is een herkenbaar liedje waarin Ariana nog één keer met hem samen wil zijn.

Meghan Trainor – Lips Are Movin

Heb je weleens goed naar de tekst geluisterd? Waarschijnlijk heb je er alleen op gedanst, want het is een heerlijke track. Maar het is er ook één die je het zelfvertrouwen geeft dat je het niet accepteert dat iemand een spelletje met je speelt.

Shawn Mendes & Camila Cabello – I Know What You Did Last Summer

Grappig feitje over dit heartbreaking liedje is dat de twee het nummer backstage bij een concert van Taylor Swift hebben geschreven toen ze aan het wachten waren.

Check ook: Shawn Mendes doet boekje open over zijn relatie

Britney Spears – Perfume

Hoewel Britney nooit heeft gezegd over wie dit liedje gaat, heeft ze wel aan E! verklapt dat het een situatie is die dicht bij haar stond.

P!nk ft Eminem – Revenge

Pfoeee, dit nummer gaat diep. P!nk pakt het echter luchtig op en beschrijft het aan Billboard als ‘It’s a funny song’. Zou ze sarcastisch zijn geweest? Want wij vinden het om te janken.

Ed Sheeran – Shirtsleeves

Niets is pijnlijker dan een vriendje of vriendinnetje die stiekem liever met iemand anders is. Dit nummer staat dus niet voor niets in onze lijst.

Beyoncé – Irreplaceable

In de muziekvideo kickt Beyoncé haar ex haar huis uit. The ultimate power move en on his way out zorgt Bey ervoor dat hij zeker weet dat ze weet wat hij heeft gedaan.

Jazmine Sullivan – Bust Your Widows

Deze kun je misschien kennen van de TikTok trend. Alhoewel dingen slopen geen perfecte oplossing is, geeft dit lied je wel een lekkere agressie boost.

Check ook: 10x Viral items op TikTok die opeens iedereen wil hebben

Adele – Cold Shoulder

Ah…The queen of love songs. Genius zegt dat dit lied gaat over het nog steeds hebben van gevoelens voor een ex die vreemd is gegaan.

Amy Winehouse – You Know That I’m No Good

Dit nummer gaat juist over degene zijn die vreemd gaat. Ze gebruikt haar drugs- en alcoholgebruik als excuus en haar lover neemt haar steeds weer terug.

Beyoncé en ShakiraBeautiful Liar

Dit iconische duet gaat over twee vrouwen die erachter komen dat ze dezelfde man aan het daten zijn. Hij is vreemdgegaan op hun beiden, maar inplaats van ruzie met elkaar te maken, besluiten de twee dat hij de drama niet waard is.

The WeekndCall Out My Name

The Weeknd zingt hier over zijn vriendin die hem heeft verlaten voor een ander. Het gerucht gaat dan ook rond dat dit over Selena Gomez gaat, die vlak na hun break up weer terug ging naar haar ex Justin Bieber.

DrakeMarvins Room

Één van de meest geprezen songs van Drake ever. Hij zingt over een vrouw die hem heeft bedrogen en revealed zijn true feelings over hun relatie.

Katy Perry – Part of Me

Katy Perry geeft ons the ultimate power anthem voor iedereen die uit een moeilijke relatie komt.

Little MixShout Out to My Ex

The best song for when your heart is broken en dat van onze fave girls.

Charlie Puth – How Long

Met teksten die je doen denken aan ‘Say My Name’ van Destiny’s Child, is het logisch dat dit nummer over een man gaat die zijn meisje betrapt. Hoewel Charlie niet wilde zeggen over wie het nummer gaat, gaf hij wel aan Acces Hollywood toe dat het een part 2 is op zijn hit ‘Attention’.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Republic Records, Colombia Records, Jive Records

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Mevrouw Jasmijn Lars
  Mevrouw Jasmijn Lars
  Reactie: Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt, mijn man bedroog me, ik hou zoveel van hem, maar na een tijdje gingen we uit elkaar, maar ik hou nog steeds van hem, ik las online over de krachtige spreukmaker van Dr Sacre, en toen Ik legde het hem uit en hij deed een spreuk voor mij en mijn man kwam bij me terug en nu is hij gestopt met me bedriegen en nu is hij meer van zijn familie dan wat dan ook, dankzij dr.Sacre als je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op via WhatsApp + 2349076034359 e-mail: sacretempleofpower@gmail.com en hij zal u helpen uw relatieprobleem op te lossen Mevrouw Jasmijn Lars, ik woon in Friesland, Nederland
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Een must om te lezen als je geliefde het uitmaakte of als je je ex-geliefde terug wilt, ik wil een geheim delen over hoe ik mijn geliefde terug heb gekregen met de hulp van Dr sacre krachtige spreuk, hij hielp me om een spreuk uit te spreken mijn geliefde dat maakte het uit met mij kwam vandaag zonder enige vertraging bij me terug Dr.Sacre is een krachtige spreukenmaker, er is geen andere spreukenmaker die geweldig en krachtig is, hij is, bedankt dr.Sacre, neem contact met hem op via zijn privénummer of whatsapp-nummer +2349076034359 je kunt hem een e-mail sturen op zijn privé-e-mailadres Sacretempleofpower@gmail.com, als je hulp nodig hebt Natalka Ondrej uit Frankfurt Duitsland
  Beantwoorden
 • Jantina van Buuren Buuren
  Jantina van Buuren Buuren
  Reactie: Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei haar het besluit was genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoordde, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp: of via e-mail: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
  Beantwoorden
 • Jantina van Buuren Buuren
  Jantina van Buuren Buuren
  Reactie: Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
  Beantwoorden
 • LOANS
  LOANS
  Reactie: Heeft u financiële hulp nodig? Zit u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u geld nodig om uw schuld af te lossen, uw rekeningen te betalen of een goed bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om kapitaaldiensten te verkrijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om financiële diensten van ons bedrijf te krijgen. We bieden de volgende financiering aan particulieren: * Commerciële financiën *Persoonlijke financiën *Zakelijke financiën * Bouwfinanciering * Bedrijfsfinanciering en nog veel meer: @ 1% rente; Neem contact met ons op via e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com) U kunt ook het volgende bereiken https://dubaifinancialserviceauthority.blogspot.com/ instagram @ financialserviceauthority WhatsApp: +60112569 3785
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Heeft u financiële hulp nodig? Zit u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u geld nodig om uw schuld af te lossen, uw rekeningen te betalen of een goed bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om kapitaaldiensten te verkrijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om financiële diensten van ons bedrijf te krijgen. We bieden de volgende financiering aan particulieren: * Commerciële financiën *Persoonlijke financiën *Zakelijke financiën * Bouwfinanciering * Bedrijfsfinanciering en nog veel meer: @ 1% rente; Neem contact met ons op via e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)]]] U kunt ook het volgende bereiken https://dubaifinancialserviceauthority.blogspot.com/ instagram @ financialserviceauthority WhatsApp: +60112569 3785
  Beantwoorden
 • Jantina van Buuren Buuren
  Jantina van Buuren Buuren
  Reactie: Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn gebroken huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd en ik kon niet anders dan dagelijks huilen, ik smeekte haar maar ze weigerde en zei dat ze een besluit had genomen. Ik sprak met mijn vriend om hulp en hij vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering na 2 jaar scheiding. Ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en hij reageerde, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben erg blij dat na het volgen van Lord Bubuza instructie de scheiding werd geannuleerd. We leven nu gelukkig samen. Heer Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, Hij heeft het voor mij gedaan en hij kan jou ook helpen. Heb je hulp nodig? Maak u geen zorgen meer. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen