vreemdgaan

14X Liedjes over vreemdgaan om lekker op te janken

Hier zijn onze favoriete heartbreak songs om jou over je liefdesverdriet heen te helpen. Luister het, huil, and get over it. Want uiteindelijk is diegene al die tranen helemaal niet waard! You’ll feel better soon, we promise!

Thanks to idioten die vreemdgaan bij popsterren, hebben wij een eindeloze muziekkeuze aan liedjes over cheaters verkregen. Natuurlijk hadden we liever gehad dat onze favoriete zangers een gebroken hart gespaard was gebleven but hey, we kunnen hun nummers in ieder geval goed gebruiken.

Justin Timberlake – Cry Me a River

Justin maakte dit liedje toen hij erachter kwam dat zijn ex-vriendin Britney Spears vreemdging met haar choreograaf Wade Robson.

Taylor Swift – Should’ve Said No

Iedereen weet dat je Taylor Swift beter te vriend kunt houden, maar haar middelbareschoolvriendje Sam Armstrong had dat even gemist. Taylor schreef ‘Should’ve Said No’ toen ze erachter kwam dat Sam vreemd was gegaan.

Taylor Swift is een queen als het gaat om goede teksten schrijven. Zo lees je hier 40 van haar lyrics die perfect zijn als Instagram caption.

Beyoncé – Sorry

Eigenlijk kunnen we heel Beyoncé’s album Lemonade wel in deze lijst zetten, maar dit is toch wel het nummer dat er het meest uitspringt. Hoewel Jay-Z er openlijk voor uit is gekomen dat hij is vreemdgegaan, twijfelen fans nog wel of het geen marketingstunt is geweest. Hoe dank ook is er in ieder geval een goed nummer uit gekomen.

Lees ook: 6x Facts over vreemdgaan

Carrie Underwood – Before He Cheats

Dit is mogelijk het officiële anthem voor iedereen met een vriendje dat vreemd is gegaan.

Sam Smith – I’m Not The Only One

Dit pijnlijke liedje zorgt zeker weten voor een goede huilbui. En één voordeel, als al die tranen er eenmaal uit zijn voel je je een stuk beter.

Dean Lewis – Be Alright

Dean zingt over het feit dat zijn lover is vreemdgegaan en dat hij haar nu moet proberen te vergeten. Sad! ‘t Liedje is gebaseerd op zijn eigen ervaringen en die van zijn vrienden. Meer over Dean Lewis en zijn muziek lees je hier. 

Destiny Child – Say My Name

Als je vriendje (of vriendinnetje) is vreemdgegaan, komt dat waarschijnlijk niet als een verrassing. Je had al zo’n vermoeden. In ‘Say My Name’ wil Beyoncé dat hij haar naam zegt, omdat ze denkt dat hij met een ander is en daarom haar naam niet kan zeggen. Herkenbaar?

Maroon 5 – Wake Up Call

Een tragisch liedje over een man die zijn vriendin in bed vindt met een andere man en hem uiteindelijk dood schiet. Uhm, dat is een beetje overdreven natuurlijk. Maar dat neemt niet weg dat op dit moment dramatische liedjes super fijn zijn om naar te luisteren, so who cares.

Ariana Grande – One Last Time

Als je nog hopeloos verliefd bent, komt het extra hard aan als je vriendje zijn aandacht ergens anders zoekt. Hoewel de één direct alles kan verbreken, heeft de ander daar moeite mee. One Last Time is een herkenbaar liedje waarin Ariana nog één keer met hem samen wil zijn.

Meghan Trainor – Lips Are Movin

Heb je weleens goed naar de tekst geluisterd? Waarschijnlijk heb je er alleen op gedanst, want het is een heerlijke track. Maar het is er ook één die je het zelfvertrouwen geeft dat je het niet accepteert dat iemand een spelletje met je speelt.

Shawn Mendes & Camila Cabello – I Know What You Did Last Summer

Grappig feitje over dit heartbreaking liedje is dat de twee het nummer backstage bij een concert van Taylor Swift hebben geschreven toen ze aan het wachten waren.

Hoe goed ken jij Shawn Mendes eigenlijk? Doe de quiz! 

Britney Spears – Perfume

Hoewel Britney nooit heeft gezegd over wie dit liedje gaat, heeft ze wel aan E! verklapt dat het een situatie is die dicht bij haar stond.

P!nk ft Eminem – Revenge

Pfoeee, dit nummer gaat diep. P!nk pakt het echter luchtig op en beschrijft het aan Billboard als ‘It’s a funny song’. Zou ze sarcastisch zijn geweest? Want wij vinden het om te janken.

Ed Sheeran – Shirtsleeves

Niets is pijnlijker dan een vriendje of vriendinnetje dat stiekem liever met iemand anders is. Dit nummer staat dus niet voor niets in onze lijst.

LEES OOK:

Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen