crush

24 openingszinnen om een convo te beginnen met je crush

Appen naar je friends is peanuts. Als je je BFF een appje stuurt, ben je grappig, slim, en je hoeft nooit twee keer na te denken voor je iets stuurt. Wat zeggen we, je denkt er helemaal niet eens bij na. Je cush een appje sturen is een héél ander verhaal! Je wil dat hij je leuk vindt en dus wil je ook extra grappig, gevat of smart overkomen in je berichtjes. Voor je het weet begin je aan jezelf te twijfelen. Hardest of all? Hét bericht to get things going: je openingszin. Gelukkig hebben wij voor elke situatie 24 openingszinnen verzameld. Hoef jij je daar in ieder geval niet meer druk om te maken. Als je een van deze zinnen gebruikt, komt er vast vanzelf een convo op gang.

25 zinnen to start a convo met je crush

1. Ik wilde nog tegen je zeggen… Dat shirt dat je vandaag aanhad, stond echt goed bij je ogen! Want wie houdt er niet van een complimentje?

2. Heb jij de nieuwe aflevering van [serie die jullie beide kijken] gezien??? We need to discuss. Begin de convo met een (vriendelijke) discussie over iets waar jullie allebei in geïnteresseerd zijn. Kijk daarna hoe dingen gaan vanaf daar.

3. Ik ben zó done met leren voor bio, wil je me afleiden? Laat je crush weten dan je aan hem/haar denkt, zelfs wanneer je je op ander dingen gefocust. Je love interest zal zich gevleid voelen dat je juist met hem of haar wil kletsen als distraction.

4. Ik hebt echt een CRAZY story die ik je morgen moet vertellen. Kom in de eerste pauze naar me toe in de kantine. Ze zullen de hele nacht aan je jou en your crazy story denken. Wedden dat hij of zij supernieuwsgierig is?! Sowieso ben jij dan zijn of haar eerste gedachte zijn in de ochtend.

5. *Send meme* Laat je crush weten dat je aan hem of haar denkt door een grappige meme te sturen. Niks dat mensen beter connect dan humor.

6. Uhg, stop met me aan je te laten denken. Ik heb het druk! No further explanation needed, toch?

7. Wedden voor €5 dat Meneer Dekker morgen in de les minimaal 5 keer: ‘Even centraal’ zegt?  Laat potential bae to be jouw spontane, goofy kant zien, door een random weddenschap te sturen. Zo kunnen jullie fun hebben met z’n tweeën om iets waar alleen jullie van weten. Your first inside joke!

8. Dus… niemand van mijn vrienden wil [titel van een film] zien, maar ik heb het idee dat jij hem misschien wel wil zien? Jij bent gewoon die cool girl die met coole ideeën komt over coole dingen… Oh wacht, heb ik zojuist een date opgezet? Wwwwwhoops.

9. 🎥➕🍕❓Waarom is Emoji ook alweer geen legit language?

10. So… Groen is zeker jouw kleur. #Justsaying 😉💚 Dit – of een andere kleur die je crush bijvoorbeeld draagt – moet je zeggen als je samen in dezelfde ruimte bent. Sneaky compliment = smile-across-the-room-action = graag gedaan.

11. Je bent heter dan de onderkant van mijn laptop wanneer ik te veel Netflix heb gekeken 🔥Het is waar. Halverwege het seizoen is dat ding bloedheet, am I right?!

12. You. Me. 🐨-ty time? Koala-ty time, can you even bear the cuteness?

Lees ook: Zo vraag je je crush op date

13. 📙📘📚📖📘📗📕📙📖📖📘📗. Al die boeken, maar ik lees liever jouw gedachten😂😂. Werkt het best in toetsweken.

14. 👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻. Al deze spookjes, maar ik wil dat jij mijn BOO bent 😂😂. OH YES WE DID!

15. Mijn favo personen staan alleen met emoji’s in mijn contacten, dus hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 emoji’s? Als ze je de foute emoji’s geven, zoals: 😛en🍆, dan #bye!

16. Heey hotness!

UGH, sorry, ik bedoelde [naam crush]. Autocorrectie is mega-irritant. WHAT? Eerlijk, het was een ongelukje!

17. Dus… Autocorrectie verandert je naam naar Bae. Your thoughts on this…? Autocorrect heeft dingen te vaak raar gemaakt. FLIRT FOR ME, SIRI!

18. *Stuur een flauw grapje*. Luister, als je future husband niet van dat soort jokes houd, dan is het een nee. Gewoon nee.

19. 😍. Een wijs persoon (op Instagram) heeft ooit gezegd: ‘Eén emoji is net zoveel waard als duizend likes.’ En dit is de enige emoji die er in deze situatie echt tot doet, tbh.

20. Hier is een lijst van mensen die niet denken dat je knap bent: 1.        . Als ze de joke niet snappen, zijn ze je tijd niet waard.

21. *Stuurt een grappige emoji*. Normale mensen flirten met worden. Royalty flirt met Bitmoji’s. (Waar kun je anders je  Kim K champagne-from-her-butt-thing avatar gebruiken?).

22. Ik vind het prima om een pizza met je te delen, maar dan moet je me wel eerst vinden. *Send location*. That thing you do als je dood gaat van verveling en dat ‘studeren’ noemt… Trick je crush erin om je op te komen zoeken, zodat hij je kan redden van de boredom. (Werkt trouwens het beste in een leuk restaurantje, als die weer open zijn…)

Lees ook: Quiz: Is het real love, of just another crush

23. Ik daag je uit om [naam klasgenoot]s waterflesje leeg te drinken. Doe je toch niet😏. Letterlijk niemand kan een uitdaging uit de weg gaan. Een een snappy ‘you won’t do it anyway’ maakt het nog aantrekkelijker om het juist te doen.

24. *Stuurt crush een flirty Insta-post*. Grote kans de je crush ook uren door Instagram aan het scrollen is. Dus laat jouw social media voor je flirten.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimage

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen