celebs

Deze celeb koppels zijn weer bij elkaar!

Een bak met ijs en sad break-up songs is de formule om een gebroken hart te verwerken. Maar voor deze bekende koppels is dat niet meer nodig. Ze zijn dit jaar weer terug bij elkaar en better than ever! Zo zie je maar, een break-up hoeft dus niet altijd het einde te betekenen.

Zayn Malik en Gigi Hadid

Na de break-up met Little Mix bandlid Perrie Edwards (wat het liedje ‘Shout Out To My Ex’ opleverde), kwamen al snel de eerste geruchten van Zayn zijn nieuwe vlam. Na een on-off relatie met model Gigi Hadid leek het even rustig te zijn in Zayns liefdesleven. Maar alle Zigi-fans opgelet! Gigi maakte deze week met een Insta Story bekend dat de twee weer happily together zijn. Ze deelde een schattige polaroid foto van hun tweeën die ze op haar nachtkastje heeft staan, how cute!

zayn malik

Channing Tatum en Jessie J

Acteur en hottie Channing Tatum begon in oktober 2018 een relatie met zangeres Jessie J. De twee waren langer dan een jaar samen maar besloten toch om als vrienden uit elkaar te gaan. Ondanks de break-up bleven de twee hecht. Misschien heeft dat wel geholpen bij de beslissing om de relatie een second chance te geven. Het is namelijk nu weer dik aan tussen deze twee lovebirds!

‘When you put the outside whispers, noise and comparisons on MUTE and turn YOUR life volume UP full blast.
When you surrender and fearlessly act on the truth that always was.
Love GLOWS and GROWS in a different way.
Happiness from the inside out.
I love you so much baby @channingtatum
The way you love me and the way I love you and the way we feel it is all that matters ❤️’ – Jessie J op Instagram

Kendall Jenner en Ben Simmons

Niet alleen model Gigi heeft haar geluk weer gevonden in de liefde. Collega Kendall Jenner lijkt ook weer in het liefdesbootje te stappen. Er gaan namelijk geruchten dat Kendall en basketballer Ben Simmons weer een koppel zijn. Zo zouden ze samen zijn gespot tijdens NYE en niet veel later zou Simon drie vlammetjes hebben gereageerd op een Instagram foto van Kendall…

Ga je door een break-up? We got you girl! Check hier het beste comfortfood, de beste films en de beste empowering songs!

LEES OOK:

Bron: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen