Date

5x Manieren om je jubileum te vieren

Komt jullie jubileum eraan, maar heb je nog geen idee hoe jullie dit samen kunnen vieren? No worries: met deze leuke, simpele en vooral persoonlijke manieren kunnen jullie superromantisch jullie jubileum vieren. Let’s celebrate love!

1. Maak een romantisch tripje

Een hele leuke en speciale manier is natuurlijk om samen een romantisch tripje te maken. Dat hoeft helemaal niet ver weg, ook in Nederland heb je hele leuke en knusse bed & breakfasts die speciaal voor stelletjes ingericht zijn. Trek je lekker samen terug in een sfeervolle bungalow en ga ’s avonds bij een schattig restaurantje uit eten. En hoe lekker is het om ’s ochtends wakker te worden met een vers ontbijtje? Romantiek gegarandeerd!

Wist je dat je nu ook romantisch uiteten kunt in een reuzenrad? Of wat dacht je van samen jullie favo film kijken in een echte drive-in? Of kamperen bij een oud kasteel?

2. Maak een fotoalbum

Een mooie manier om jullie liefde voor elkaar te vieren is door al jullie speciale momenten vast te leggen in een persoonlijk fotoalbum. Verzamel al jullie leuke kiekjes en get creative! Of je nu met lijm en schaar in de weer gaat of gewoon online een prachtig boek in elkaar knutselt, dit is iets waar jullie later nog samen van kunnen genieten.

3. Geef elkaar een customized sieraad

Wist je dat je ook sieraden kan laten customizen? Denk bijvoorbeeld aan een kettinkje met de naam van je lover erop, een mooi armbandje met jullie jubileumdatum of misschien zelfs een ring met jullie vingerafdrukken erop. Er zijn tegenwoordig zóveel mogelijkheden, daar moet vast iets moois voor jullie allebei tussen zitten, right? Zo draag jij je lover altijd bij je, waar je ook heen gaat!

4. Laat een bijzondere foto/moment afdrukken

Hebben jullie één foto waar jullie heel trots op zijn? Laat die dan groter afdrukken, bijvoorbeeld op canvas of plexiglas. Dan kan je hem namelijk aan de muur hangen, zodat jullie altijd worden herinnerd aan jullie fijne relatie. Ook heb je leuke accessoires waar je de foto op kan laten drukken, zoals mokken, kussens of notitieboekjes – leuke hebbedingetjes met een fijne herinnering erop!

5. Bezoek jullie eerste date locatie

Zijn jullie al eens terug geweest naar de plek waar jullie je eerste date hebben gehad? Als je er regelmatig komt is de associatie misschien wat minder speciaal, maar als je er praktisch nooit meer komt, is jullie jubileumdag natuurlijk een perfect moment om weer een keer terug te gaan naar waar jullie voor het eerst met elkaar hebben afgesproken. Heel simpel, maar het kan wel veel mooie herinneringen oproepen. Klinkt goed, toch?

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen