situationship

5 Situationships you didn’t know you could be in

Geen idee how to DTR, behalve dat jullie ‘iets’ hebben? Dan heb je waarschijnlijk een situationship. Je bent bijvoorbeeld een paar keer per week bij iemand maar je ‘vergeet’ dat die persoon bestaat als je moeder vraagt naar je dating life. Of misschien dm je dagelijks met iemand en vinden jullie elkaar duidelijk leuk, maar durven jullie niet af te spreken…

Klinkt herkenbaar hè? Dar is niet zo gek. Het kost new couples gemiddeld zes weken om een labeltje op hun relatie te plakken, volgens een enquête van EdenFantasy. Als ze er überhaupt een naam, aan willen geven, that is. Want je kunt een situationship ook gewoon prima vinden, natuurlijk. Dit zijn 5 van de 10 situationships you could be in (zonder dat je het weet).

1. De bootcall

Jullie appen of dm-en elkaar regelmatig, maar de enige inhoud van de berichtjes is: ‘Nog wakker?’ Of: ‘Wat ben je aan het doen?’ Meestal stuur je deze berichtjes als je (a) lonely, (b) sad of (c) both bent. Je hebt geen behoefte aan romantiek en lieve woordjes, your bodies are doing the talking.

2. De sidebar

Jullie zoeken elkaar steeds op, maar alleen als degene die je écht leuk vindt, niets meer van zich laat horen. Je hebt dan gewoon even een confidence boost nodig en die kan hij/zij je geven. Hij/zij vertelt je dat je leuk en mooi bent en dat die ander een idiot is for ghosting you. Maar verder dan een thank-you-make-out komt het niet.

Quiz hier of het real love is of just another crush. 

3. De veilige crush

Schattige ogen, cheeky smilke, die kriebels door je lijf als jullie knuffelen… Alleen is er nog niets gebeurd zeg maar. Jullie zitten zo in deze bubbel, dat jullie bang zijn dat het mis gaat when you take it to the next step.

4. De houdbaarheidsdate

Jullie zijn net een echt stel, including all the feels – behalve dat je weet dat jullie een expiration date hebben. Omdat de een op reis gaat of in een andere stad gaat studeren, bijvoorbeeld. Daarom proberen jullie het casual te houden, maar de fling is real.

5. De missed connection

De eerste date was top. Maar date twee liet weken op zich wachten. Je weet niet of het niet serieus wordt omdat het gevoel zich niet ontwikkelt (omdat jullie zo de kans niet krijgen), of omdat jullie timing gewoon major sucks.

Dit zijn pas 5 van de 10 situationships. Benieuwd naar de andere vijf en wat je moet doen met deze situatie? Dat lees je op pagina 88 en 89 in CG!’s The Love Special! 

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen