vaders

5x De leukste kaarten om te sturen voor Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag, de dag waarop we onze (bonus)vaders en any andere vaderfiguren even goed in het zonnetje zetten. En hoe kan dat beter dan met één van deze super leuke Vaderdag kaarten van GREETZ? Check onze faves hieronder!

Pap, ik hou van je

Hoe lief is dit simpele kaartje met de tekst ‘Pap ik hou van je’? Als je dit kaartje aan je vader geeft, weet hij gelijk hoeveel je om hem geeft!

Greetz Vaderdg 2
Shop

Dad, I love you more than pizza

Wil je jouw vader op een grappige manier laten weten hoeveel je van hem houdt? En is pizza je absolute fave food? Stuur hem dan deze geinige Vaderdagkaart!

Greetz Vaderdag 1
Shop

Voor de allerliefste bonus papa

Heb jij een bonus papa of een ander vaderfiguur in je leven? Dit is dit het perfecte kaartje om hen te laten weten hoeveel je om ‘m geeft.

Greetz Vaderdag 3
Shop

Thanks voor alles ouwe

Ben jij niet zo zoetsappig? Geef dan dit kaartje aan jouw papa! Met de tekst ‘Thanks voor alles ouwe’ laat je weten hoeveel waardering jij hebt voor je vader met of course een vleugje humor…

Greetz Vaderdag 4
Shop

Voor de liefste papa van de wereld

Dit kaartje is iets specialer, want je kunt ‘m personaliseren met een foto van jou en je vader. Dit maakt het kaartje uniek en je vader zal ‘m zeker for ever bewaren!

Greetz Vaderdag 5
Shop

Een hoop meer Vaderdag kaarten van GREETZ vind je hier!

Check ook: 16x Memes die perfect zijn om te sturen naar je vader op Vaderdag

*Dit artikel is in samenwerking met GREETZ

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen