Valentine - ANP

5x De leukste kaartjes om te sturen voor Valentijnsdag

Over precies één week is het weer zover: Valentijnsdag! 14 februari is dé dag waarop je je lover, BFF en/of familielid laat zien hoeveel je van ze houdt. En zeker dit jaar is dat belangrijk, omdat iedereen wel wat extra liefde kan gebruiken. Wil jij een kaartje sturen naar je loved one(s)? Check hier vijf leuke opties!

Hoeveel ik van je hou?

Of je nu een kaartje wil sturen naar je lover, zusje of beste vriendin: het beschrijven hoe je je echt voelt is soms best lastig. Met deze kaart wordt dat al een stuk easier! Kun je toch nog hinten dat ze heel soms vervelend kunnen zijn ;-).

Greetz Hoeveel Ik Van Je Hou
SHOP

Will you be my quarantine?

Deze Valentijnsdag is een stuk anders dan normaal, we know. ‘Wil you be my quarantine?’ is dan ook het meest romantische aanbod dat je kan doen dit jaar. Met wie breng jij Valentijnsdag in lockdown door?

Check ook: 15 leuke brievenbus cadeaus om je loved ones mee te verrassen

Greetz Quarantine?
SHOP

Happy Valentine B*tch

Wil jij een lief kaartje sturen naar bijvoorbeeld je BFF, maar houd je niet zo van dat zoetsappige gedoe? Dan is deze hieronder perfect! Want zeg nou zelf, jouw best friend is toch je favo b*tch?

Greetz Happy Valentine Bitch
SHOP

Tegoedbon

Het is in deze tijden best lastig om een cadeautje te kopen, zeker omdat je iets moet bestellen wat misschien niet op tijd aankomt. Met deze kaart ben je zelf het cadeautje en kan je een ontbijtje op bed geven. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?! Laat de naam van je lover erop zetten en maak ‘m nog persoonlijker.

Greetz Tegoedbon
SHOP

Netflix en kroelen?

Daten is op dit moment niet bepaald makkelijk. De opportunities om leuke dingen te doen liggen namelijk niet echt voor het oprapen. Een avondje Netflix en kroelen met je boyfriend of girlfriend dan maar? Met deze kaart zegt je geliefde 100% zeker: ja!

Greetsz Netflix En Kroelen
SHOP

Nog meer leuke Valentijnskaarten vind je op de website van GREETZ!

Beeld: ANP

*Samenwerking met GREETZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen