dates

5x De leukste zomerdates

Ben jij van plan om je secret crush deze zomer helemaal om je vinger te winden? Dat begint natuurlijk bij een leuke en originele date! Het is alleen niet heel aantrekkelijk om op een warme zomerdag bij 30 graden samen te gaan zweten in de bioscoop. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke dingen die je samen kunt doen op een mooie zomerdag.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij vijf leuke zomerdates voor je verzameld, voor wanneer de vogels buiten van het dak vallen.

Picknicken in een park

Ga samen picknicken in het park en leer – naast elkaar – elkaars smaken kennen! Er is niets zo romantisch als picknicken in het park en elkaar aardbeien voeren…

Lees hier wat je het beste aan kunt doen tijdens een zomerse date! 

Ga naar een waterpark

Met wat kun je nou beter afkoelen (van elkaar) dan met water?! Ga samen naar een waterpark zoals het Tikibad of Aqua Mundo en sjees samen van de glijbanen af. Geen waterpark in de buurt of zijn ze gesloten? Probeer dan een van deze leuke wateractiviteiten voor bij warm weer!

Bekijk ‘s avonds samen de sterrenhemel

Je ziet het all the time in romantische films, dus waarom zou je het zelf niet met je lover uitproberen? Uren praten en elkaars hand vasthouden onder de sterrenhemel… What else could you wish for?

Bovendien kun je nieuwe kennis met je love interest delen na het het lezen van het zomer issue!

Maak samen mocktails

Op een warme zomerdag is het belangrijk dat je goed moet drinken, en dit hoeft natuurlijk niet alleen maar water te zijn. Hang samen de bartender uit en maak voor elkaar een lekkere mocktail (hier vind je een super easy recepten!) die jullie daarna gezellig samen opdrinken.

Ga een ijsje halen

Wie zegt dat een date altijd duur en uitbundig moet zijn? Samen na het eten een ijsje halen terwijl jullie wandelen met de hond is net zo romantisch en kost helemaal niet veel geld! Wie weet eindigen jullie wel hand in hand of mag je van zijn/haar ijsje proeven… 😉

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen