Love, Simon valentijn pathe thuis winnen kijkcode

5x Valentijnsfilms die je kunt winnen bij Pathé Thuis!

Het is bijna Valentijnsdag! Om alvast in de zwijmel stemming te komen mogen wij jullie blij maken met 2×5 kijkcodes van streamingdienst Pathé Thuis om deze valentijnsfilms te kijken! Kriebels en vlinders gegarandeerd!

 

Crazy Rich Asians

Nick Young en Rachel Chu zijn stapelverliefd. Nick nodigt Rachel uit om mee te gaan naar Singapore om zijn familie te ontmoeten. Hij vergeet een klein detail te vertellen: zijn familie is stinkend rijk. Rachel geniet van alle luxe, maar moet ook vechten voor haar plek en Nick. Vecht Nick ook voor haar?

 

Everything, Everything

De 18-jarige Maddy mag door haar ziekte niet naar buiten. Dat vindt ze prima tot haar knappe buurjongen naast haar komt wonen. Maddy en Olly bouwen een band op en zetten alles op het spel om bij elkaar te zijn. Als je hier geen kriebels van krijgt…

 

The Last Song

Miley Cyrus en Liam Hemsworth leerden elkaar kennen op de set van deze film.  Net zoals de hoofdpersonen in de film werden ze verliefd. Nu, 10 jaar later zijn de twee happily married. Loopt het in de film ook zo goed af? Lees hier alles over de newlyweds Miley & Liam.

 

Love, Simon

Ware liefde. Iedereen verdient het. Maar voor Simon is het net wat lastiger. Hij moet zijn vrienden en familie nog vertellen dat hij homo is. Tegelijkertijd moet hij erachter komen op welke anonieme klasgenoot hij verliefd is. Grappig, lief en romantisch.

 

Valentine’s Day

Deze cheesy golden oldie blijft leuk en laat zien hoe Valentijnsdag voor iedereen anders is. Check ook deze Valentijn Love Song voor een wel hele romantische avond.

 

Hoe kun je winnen?

Volg @cosmogirl_nl op Instagram. Like de foto hieronder en tag een vriend of vriendin waar je de film mee wil kijken! We maken de winnaars in de comments bekend.

https://www.instagram.com/p/Btf4Im6FlIu/

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Love Simon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen