5x Waarom onmogelijke liefdes zo interessant zijn

Oké, we admit. We hebben inmiddels zo’n 50 celeb crushes opgebouwd door de jaren heen. Het begon allemaal met Leonardo DiCaprio en inmiddels hebben we de dikste crush op Noah Centineo. Allemaal ‘liefdes’ waarvan er 3% kans is dat we ooit daadwerkelijk een relatie met ze krijgen. Onmogelijke liefdes dus. Maar ook in het échte leven worden we verliefd op mensen waarvan we denken te weten dat zij nooit op ons zullen vallen. Waarom is het toch zo mysterieus en interessant om op zo’n ‘hard to get’ iemand te vallen? Nou, wij hebben het eventjes op een rijtje voor je gezet. Gewoon, zodat je weet waar je mind aan toe is.

1- Het maakt ons nieuwsgierig als de ander onbereikbaar en daarmee mysterieus is. Waarom laat hij niks van zich horen? Zou hij ook zo vaak aan mij denken?…

 

2- Je moet werken voor zijn aandacht en doet dus net wat meer moeite om de beste versie van jezelf te laten zien. Dat vinden we een leuke uitdaging.

 

Lees ook: De leukste fall dates

 

3- Je kunt er eindeloos over fantaseren. Niets is te gek, want het gaat toch niet gebeuren… of wel?

 

4- Als iemand geen interesse toont of bezet is, is hij out of our league en daarmee krijgt hij meer waarde.Zijn aandacht dus ook..

 

Lees ook: 6 Tips voor kissable lips

 

5- Als het stiekem moet, is samen zijn niet vanzelfsprekend. Het voelt daarom als een cadeautje. Zo erg zelfs, dat volgens de wetenschap hetzelfde gebied in je hersenen wordt geactiveerd als wanneer een drugsverslaafde zijn shot krijgt. Wow. 

 

LEES OOK:

Fotografie: Unsplash by Christopher Sardegna

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen