crush

5x Waarom onmogelijke liefdes zo interessant zijn

Oké, we admit. We hebben inmiddels zo’n 50 celeb crushes opgebouwd door de jaren heen. Allemaal ‘liefdes’ waarvan de kans 3% is dat we ooit daadwerkelijk een relatie met ze krijgen. Onmogelijke liefdes dus. Maar ook in het échte leven worden we soms verliefd op mensen waarvan we denken te weten dat zij nooit op ons zullen vallen. Waarom is het zo interessant om op zo’n iemand te vallen? Wij hebben het op een rijtje gezet voor je.

Nieuwsgierigheid

Het maakt ons nieuwsgierig als de ander onbereikbaar en daarmee mysterieus is. Waarom laat hij of zij niks van zich horen? Zou hij/zij ook zo vaak aan mij denken..?

Uitdaging

Je moet werken voor zijn/haar aandacht en doet dus net wat meer moeite om de beste versie van jezelf te laten zien. Dat vinden we een leuke uitdaging.

Lees ook: 9x originele date ideeën tijdens lockdown

Fantaseren

Je kunt er eindeloos over fantaseren. Niets is te gek, want het gaat toch niet gebeuren… Of wel?

Meer waarde

Als iemand geen interesse toont of bezet is, is hij/zij op dat moment out of your league, waardoor de waarde van die persoon in jouw ogen kan stijgen. Zijn of haar aandacht dus ook…

Lees ook: 6 Tips voor kissable lips

Voelt als een cadeautje

Als het stiekem moet, is samen zijn niet vanzelfsprekend. Het voelt daarom als een cadeautje. Zo erg zelfs, dat volgens de wetenschap hetzelfde gebied in je hersenen wordt geactiveerd als wanneer een drugsverslaafde zijn shot krijgt. Damn.

Beeld: Getty Images

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen