Sommige crushes zijn forever en andere ben je na een dag al vergeten. Hoe dan ook het was leuk zolang het duurden. Definitely dat jij er een van deze zes herkent!

 

De celebrity crush

Je weet dat hij/zij echt totaal onbereikbaar is… Zac Efron *zucht*

 

De verboden crush

Van deze crush weet echt niemand af. Het is gewoon verboden om dit geheim te verklappen. Denk aan de ex van je bestie of nog erger de leraar frans. Dit is echt gewoon een no-go.

 

De stranger crush

Dit is de onbekende die jij maar tegen blijft komen. Je ziet hem of haar áltijd in de supermarkt of elke ochtend op het perron staan. Oh my, die ogen zijn echt onweerstaanbaar. Maar een naam of telefoonnummer weet je nog steeds niet. Net op het moment dat je die wilt vragen, verdwijnt je crush weer…

 

De school crush

Die hottie uit de klas boven jou. Toevallig zit een vriendin, die je ooit eens op vakantie hebt leren kennen, ook in die klas. Gelijk een goede reden om aan te schuiven in de pauze!

 

De friends crush

Je hebt een crush op iemand uit je vriendengroep. Maar het ooit toegeven? Houd maar op. Het is gewoon te risky om je vriendschap hiervoor op het spel te zetten.

 

De perfecte crush

Je bent way too shy en weet daarom niet hoe je je moet gedragen bij je crush. Het is gewoon dé perfecte crush. De liefde is van beide kanten, maar wie gaat de eerste stap zetten?

 

Must see: dé trailer van 13 Reasons Why seizoen 2