Crush (6)

6x Deze crushes hebben we allemaal weleens gehad

Sommige crushes zijn forever en andere ben je na een dag alweer vergeten, maar ze waren allemaal leuk voor zolang het duurde. Welke soort crush herken jij?

1. De celebrity 

Je weet dat hij/zij echt totaal onbereikbaar is… Shawn Mendes *zucht*

2. De verboden crush

Van deze crush weet echt niemand iets af. Het is gewoon no option om dit geheim naar buiten te brengen. Denk aan de ex van je bestie of nog erger: je leraar Frans. Allebei een no-go!

Is hij/zij not into you? Dit is de beste manier om over je crush heen te komen

3. De stranger

Dit is de onbekende die jij maar tegen het lijf blijft lopen. Je ziet hem of haar áltijd in de supermarkt of jullie zitten iedere ochtend in dezelfde trein. Oh my, die ogen zijn echt onweerstaanbaar! Maar een naam of telefoonnummer heb je nog steeds niet. En nét op het moment dat je die wil vragen, is de stranger weer als sneeuw voor de zon verdwenen…

4. De crush van school

Die hottie uit de bovenbouw! Toevallig zit een vriendin ook in die klas. De perfecte reden om aan te schuiven in de pauze.

Deze 11 dingen doen we allemaal als we een crush op iemand hebben

5. A friend 

Je hebt een crush op iemand uit je vriendengroep, maar dit ooit toegeven? Hell no! Het is gewoon té risky om je vriendschap hiervoor op het spel te zetten.

6. The perfect one

Je bent way too shy en weet daarom niet hoe je je moet gedragen bij je love interest. Het is gewoon dé perfecte crush. De liefde is van beide kanten te voelen en te zien, maar wie gaat de eerste stap zetten?

Beeld: Gettyimages

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen