Zoenen (1)

6x De leukste date ideeën voor Valentijnsdag

Of het nou je eerste of honderdste date is, een suitable activiteit bedenken blijft een uitdaging. Zeker nu. Daarom zette CG! voor Valentijnsdag de leukste ideeën op een rijtje. Less (date) stress = more fun.

Brand new babes

Jullie daten pas net en alles is nog een beetje nieuw. Superleuk, maar dat maakt het ook wel extra spannend. Met deze date-opties leer je elkaar kennen in an easy way!

Winterpicknick

Jij en je brand new lover willen waarschijnlijk zoveel mogelijk over elkaar te weten komen. Een winterpicknick is daar perfect voor. Ga naar een bos of mooie open plek en neem jullie favoriete snacks voor elkaar mee (weet je dat ook meteen). Elkaar warm houden als het koud is, is optional.

Memories

Hoe cute is het om boo’s babyfoto’s te zien? Wedden dat hij of zij het ook heel leuk vindt om jouw eerste schoolfoto ever te zien! Embarrising? Zeker niet. Jouw baby- en kinderfoto’s zijn helemaal niets om je voor te schamen. Jullie worden juist alleen maar closer én gespreksstof is guaranteed.

Check ook: 9x Ideeën om met je lover te doen tijdens de lockdown

Comfy couple

You’ve been dating for a while, dus jullie zijn inmiddels lekker comfortable met elkaar. Great! You’ve unlocked some new date options.

Gamehall

Als jullie al even samen zijn, heb je vast ook al veel leuke dingen samen gedaan. Was een bezoekje aan de gamehall daar al één van? Daag elkaar uit in oldskool games of probeer zo veel mogelijk tickets te winnen. Niet #blessed met het danstalent van Elle Evans? Mooi, des te leuker! Misschien dat bae wel een knuffel voor je wint om je verlies goed te maken… #Goals.

Is de gamehall nog gesloten door de coronamaatregelen? Een gamenight thuis organiseren is natuurlijk ook superleuk! Check hier 20 leuke spelletjes.

Shoppen

De afgelopen maanden kon het niet of nauwelijks samen, dus natuurlijk hebben we een goede shopping spree gemist. Ga daarom zodra het kan eens lekker samen de stad in. Ja, ook als de ander minder into shopping is. Wedden dat jullie weer helemaal verliefd worden op elkaar in outfits die jullie voor elkaar uitkiezen? En anders is de slappe lach ook leuk.

Longterm lovers

Zijn jullie net zo’n item als Romee en Laurens? Dan is het megabelangrijk om eens in de zoveel tijd op date te blijven gaan. Zonder de awkwardness van het begin, zijn sommige dingen misschien wel nóg leuker.

Benieuwd wat jouw love language is? Quiz het hier!

Eerste date

Weet jij nog wat jullie op de very first date deden? Hoe blij voelde je je op dat moment?! Tijd om dit gevoel te herbeleven. Spreek af dat jullie precies hetzelfde gaan doen als op jullie eerste date. Trek zo’n zelfde outfit aan, bestel hetzelfde eten… De herinneringen ophalen maakt jullie vast weer net zo verliefd als toen.

Dansles

Niet alleen handig om tijdens de karaokeavonden een complete performance te kunnen geven, je beweegt ook nog eens veel mee én it can be kinda sexy too. Spice up your relatie met een danslesje. Leer de tango of hou een hiphop dance battle. Who is ready to shake it up?

Meer leuke date ideas lees je op pagina 88 en 89 van CG! nieuwe More Love/Love More issue!

Cover
NEEM EEN ABONNEMENT OP COSMOGIRL!

Bron: CG! issue #1 2021 | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen