herkennen-romanticus

6x dingen die je als echte romanticus sowieso herkent

Wat denk je, ben jij een echte romanticus? We weten zeker dat jij jezelf tot romanticus mag kronen als jij meerdere van de onderstaande punten in jezelf herkent. Hoeveel mag jij er afvinken? We love it!

1. Je houdt van verhalen met een goede afloop

Of het nu boeken, films of waargebeurde verhalen zijn, jij vindt het heerlijk als een verhaal een goede afloop heeft. Sterker nog: verhalen met een slechte afloop kan jij niet verwerken. Er moet toch altijd wel een positieve draai aan gegeven kunnen worden? Toch? Pretty please?

2. Je favoriete filmgenre is rom-com

Ja, deze is geen grote verrassing: jij kijkt het allerliefst naar romantische komedies. De romanticus in je kan dan haar gigantische hart ophalen, want ja, deze films lopen bijna altijd positief af. Jij krijgt er in ieder geval een heel warm gevoel van!

3. Je droomt van je prins(es) op het witte paard

Al sinds je een klein meisje bent droom je over het ontmoeten van jouw prins(es) op het witte paard. Het hele sprookje eromheen lijkt je namelijk heerlijk! Hoe fijn zou het zijn als je precies diegene ontmoet die voor jou gemaakt lijkt te zijn…? Je kan niet wachten!

4. Je ziet altijd het goede in mensen

Als romanticus geloof jij vaak in het beste in mensen. Het komt dan ook niet vaak voor dat je geen goede eigenschap in iemand kan ontdekken, want iedereen heeft er toch zeker wel eentje? Tja, soms komt het voor dat deze mooie kwaliteit niet zo goed voor je uitpakt – want een beetje naïef zijn hoort er ook wel bij – maar jij blijft het vooral positief inzien!

5. Je houdt van dromen

Niet alleen vind je het heerlijk om over je prins(es) te dromen, je vindt dromen an sich fantastisch! Jij hebt je hele sprookjesbestaan al uitgedacht: hoe je droomhuis eruit ziet, wat je droombaan is en natuurlijk hoe heerlijk je vakantiebestemmingen eruit zien… Aaah, wat fijn om lekker weg te zwijmelen bij jouw dromen…

6. Je vindt verliefd zijn heerlijk

Jij snapt niet dat er mensen zijn die zich niet lekker voelen van verliefdheid, want jij lééft voor die roze wolk. Jij zou het liefst iedere dag voor de rest van je leven vlinders in je buik willen hebben, want dat is toch een fantastisch gevoel?


LEES OOK:

 

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen