dingen-herkennen-verliefd-zijn

6x dingen die je herkent als je verliefd bent

Ben jij verliefd op je crush? Of ken je iemand die verliefd is? Wedden dat jij deze 6 dingen herkent – ze zijn typisch voor iedereen die helemaal in love is!

1. Je kan niet stoppen met aan je lover denken

Wat je ook doet, waar je ook bent, je moet constant aan je lover denken… Het is wel duidelijk dat jij tot over je oren verliefd bent, want er is geen twijfel over mogelijk aan wie jij de hele tijd denkt!

2. Je kan je niet goed concentreren

Tja, verliefd zijn helpt je ook niet echt bij het concentreren. Of je nu aan het studeren bent of aan het werk bent, het is moeilijk om je gedachten erbij te houden als je alleen maar aan jouw lover blijft denken. Alhoewel het heel logisch is, is het wel slim om je proberen te focussen, anders krijg je praktisch niets gedaan.

3. Je hebt het de hele tijd over je crush

Ook je vriendinnen zijn er allemaal van op de hoogte: je hebt het over niets anders meer dan je crush. Ook dat hoort er natuurlijk helemaal bij als je verliefd bent. Nu is het wel zo dat jij misschien verliefd bent op je lover, maar je vriendinnen natuurlijk niet. Let er daarom wel op dat je af en toe ook nog over iets anders kan praten, anders zijn je vriendinnen je crush al moe voordat jullie je jubileum kunnen vieren.

4. Je bent het liefst de hele tijd bij diegene

Je hebt elkaar nog maar net gezien, maar kan nu al niet wachten tot jullie de volgende keer afspreken. Daar hoef je niet eens iets speciaals voor te doen, je wil je lover gewoon graag zien! Als verliefd stel zijn jullie al blij met elkaars gezelschap en spreken jullie het liefst zo vaak mogelijk af. Heel begrijpelijk!

5. Je zit te wachten op berichtjes

Jij verliest je telefoon geen moment uit het oog, want stel je voor dat je een berichtje van je lover mist! Je stuurt elkaar namelijk de hele tijd berichtjes en ieder berichtje doet je weer stralen van geluk. Die telefoon gaat voorlopig nergens heen!

6. Je bent een stuk vrolijker dan normaal

Alles tussen jou en je crush gaat zo goed, dat jij constant in een goed humeur bent! Verliefd zijn doet mooie dingen met je en dat kan iedereen om je heen aan jou merken – jij bent in de zevende hemel.

LEES OOK:

Beeld: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen