exclusive worden

6x Manieren om ‘The talk’ aan te gaan en exclusive te worden met je crush

Je hebt al heel wat dates met je crush achter de rug. Enne, you like where it’s going! Sterker nog, je hebt het zo leuk met hem/haar dat je klaar bent om hem de boyfriend/girlfriend-stempel te geven. Maar hoe pak je dit aan? CG! to the rescue! Wij hebben zes manieren op een rijtje gezet die je helpen erachter te komen waar jullie love story heengaat.

6x I Now Pronounce Us…

Take it easy

Laten we beginnen met een makkelijke optie: take it slow. Het rustig aan doen heeft namelijk zo z’n voordelen. In die tijd kunnen jullie elkaar écht goed leren kennen. Als alles goed zit zal je zien dat jullie vanzelf een relatie in rollen.

Secret hints

Liefde maakt blind, dus het zou best kunnen dat hij af en toe hints dropt die verraden hoe hij over jullie denkt. Als hij nog lekker wil genieten van het vrijgezellenleven, zal hij je ook niet uitnodigen voor het kerstdiner. Behandelt hij/zij je als een prinses als jullie samen zijn, maar is hij/zij op een avondje uit alleen maar met andere meiden aan het flirten? Dan zou het kunnen dat ‘ie nog niet ready is om te settelen.

Stel deze vragen aan je crush als jullie geen gespreksstof meer hebben

Speak up!

De engste, maar wel de beste manier: vraag waar jullie staan. We know, dat is superspannend. Maar met deze vraag heb je in no-time duidelijkheid. Enne, als je dan toch besluit hem/haar de vraag te stellen, kun je maar net zo goed meteen helemaal eerlijk zijn. Hoppa, in één keer de pleister eraf trekken! 😉 Vertel dat je hem/haar wel heel erg leuk vindt, en je graag een relatie zou willen.

Timing is everything

Het doel van ‘the talk’ is natuurlijk dat jullie goed met elkaar kunnen praten. Je Facebook-status naar ‘in een relatie’ veranderen zonder dat hij ervan weet is dus niet zo’n goed idee… Je hoeft heus niet in je agenda te zetten wanneer het tijd is voor het gesprek. Maar het scheelt als jullie met z’n tweetjes op een rustige plek zijn en de tijd voor elkaar nemen. 

11x Dit doen we allemaal als we een crush op iemand hebben

Sneaky little lie

Zo sneaky, maar zo effectief; als je het écht niet durft te vragen kun je doen alsof je beste vriendin vraagt hoe het tussen jullie zit. Vraag hem/haar wat je kan antwoorden. Smooth…

Wat er ook gebeurt…

Neem geen genoegen met minder. Als jij exclusive wilt zijn en hij/zij naast jou ook nog met andere meiden af wil spreken, is dat superjammer. We’ve been there. Maar in dit geval geldt de uitspraak: ‘iets is beter dan niets’ niet echt. Je verdient een boy of girl die écht gek op je is, want jij bent awsome!

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen