Zoenen (1)

6x Signs waaraan je je soulmate kunt herkennen

Of je nu in soulmates gelooft of niet, het idee dat er iemand bestaat die voor jou voorbestemd is, is toch amaze?

Hier zijn 6 van de 16 signs waaraan je je soulmate kunt herkennen. Wanna know all the signs? Check onderaan de pagina hoe je daarachter komt.

1: You just know

Er is geen test die bepaalt of iemand je soulmate is of niet (los van deze checklist dan, wink, wink). Maar de real giveaway is dat je het gewoon weet. Een soort onderbuikgevoel. Klinkt silly, maar when you know, you know.

2: Bae = bestie

Vriendschap is de beste basis voor een relatie. Waarom denk je dat zo veel romcoms gaan over besties die een setje worden? Als jij en bae naast kisses ook geheimen, inside jokes en love and support delen, is dat een goed teken!

3: Je voelt rust bij diegene

Je brengt superveel tijd door met je SO, dus je zou je thuis moeten voelen bij diegene. In het begin is het obviously normaal om je nerveus en jittery te voelen, maar zodra jullie comfy met elkaar zijn, zou het vanzelf moeten gaan.

Wanna know welke celeb jouw soulmate is? Doe de quiz!

4: Je hebt veel empathie voor this person

Als bae een onvoldoende haalt, voelt het alsof jijzelf een onvoldoende hebt gehaald. In a way voelen jullie elkaars emoties. Als bae sad is, ben jij sad en niets maakt je happier dan bae blij te zien.

Doe ook de QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

5: Jullie respecteren elkaar

Vindt je crush jouw gekke hobby’s, silly quirks en everything that makes you you weird? Thank you, next. Je soulmate zou van je moeten houden zoals je bent en zou je goed moeten behandelen.

6: Jullie brengen elkaar in balans

Jij en bae hoeven geen replica van elkaar te zijn om soulmates te zijn. Sterker nog, oppposites attract! Jullie kunnen een totaal andere persoonlijkheid hebben en still meant to be zijn. Het belangrijkste is dat jullie elkaar in het midden weten te vinden. Ben jij de calm in bae’s chaos? Is bae de spontaniteit to your overthinking brain? Is boo de ying to your yang?

Check ook: Heb jij je soulmate of één van deze andere spirituele relaties gevonden?

WIL JE DE ANDERE 10 SOULMATE SIGNS OOK WETEN, ZODAT JE DEZE KAN HERKENNEN BIJ BAE? CHECK DAN PAGINA 92 & 93 IN CG!’S SUMMER ISSUE!

cover
SHOP HIER

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen