Als je dit leest vraag je je waarschijnlijk al een tijdje af of je je relatie nog wil voortzetten. Eerlijk, anders had je niet op dit bericht geklikt… Maar dat wil niet zeggen dat je relatie ook echt haar houdbaarheidsdatum heeft bereik. Het zou goed kunnen dat jij gewoon even in een winterdip zit die ervoor zorgt dat je wat minder enthousiast bent over je lover. Moeilijk, hoe weet je nou what to do? Voordat je de hard AF keuze maakt om je bae voorgoed in het verleden achter te laten, lees dan eerst deze 6 tekenen zodat je weet of je wel echt out of love valt of dat je je gewoon even irriteert.

 

Je bent niet zeker van je gevoelens

Als je continue nadenkt over of je nog wel van hem of haar houdt, is dit geen goed teken. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar luister naar je gevoel. If you know, you know. Als je bevestigingen blijft zoeken om bij elkaar te blijven ga je deze niet vinden. Je zoekt dan naar een excuus om weg te gaan.

 

Je hebt geen zin om veel tijd met elkaar door te brengen

Als je in een dip zit kan dit natuurlijk ook heel goed het geval zijn. Soms heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig. Daar is niets mis mee. Maar als je nog van elkaar houdt dan mis je je vriend(in) wel. Wanneer dit niet meer het geval is, weet je toch eigenlijk al genoeg…

 

Jullie zijn niet meer zo intiem samen

Voel je je fysiek niet meer aangetrokken en heb je geen zin om te zoenen of meer te doen? Doe dat dan ook lekker niet. Je moet niets doen waar je geen zin in hebt. Behalve dan een keuze maken, want dit kan toch niet zo langer? Hier worden jullie beiden niet gelukkig van.

 

Je vindt hem/haar heel irritant

We zijn allemaal wel eens geïrriteerd. Zeker wanneer het de tijd van de maand is. Maar als dit 24/7 het geval is loopt het uit de hand. Dit verdient de ander ook niet.

 

Jullie hebben altijd ruzie

Een ruzie met je liefde is normaal, maar wanneer je je niet meer kan herinneren wanneer jullie voor het laatst lief tegen elkaar hebben gedaan, is het misschien tijd om gedag te zeggen. Ruzie maken kost ontzettend veel negatieve energie en daar heb je toch helemaal geen zin in of wel?

 

Je praat niet meer over je vriend(in)

In het begin kon je niet stoppen met opscheppen. Jouw crush was de beste in de wereld. Zo grappig en lief. En je vriendinnen moesten alles aan horen. Maar nu, heb je eigenlijk niet meer zoveel leuks te vertellen. Niet omdat hij of zij niet meer leuk is, maar omdat jij het niet meer ziet. Echt, ben je nog steeds niet overtuigd?

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Pexels