valentijn goedekope dates

6x goedkope Valentijn date ideeën

Een romantisch diner en een filmpje erbij lijkt de beste keuze voor een Valentijns date, maar jouw relatie verdient iets creatievers. Valentijnsdag is de dag dat je jullie relatie viert en dat doe je met iets wat bij jullie past. Zijn jullie avontuurlijk? Ga bungeejumpen. Zijn jullie creatief? Ga schilderen. Heb je totaal geen idee? Dan hebben wij wel een paar ideeën voor je, zonder dat je er major cash voor hoeft neer te leggen.

 

Spa Night is de ultieme date night

Dit is een killer date idee en het kost je helemaal niets. Zoek wat DIY face-mask recepten op, die je kunt maken met de spullen uit je keuken. En geef elkaar een heerlijke massage. Super gezellig, intiem, goedkoop en relaxt. Wat wil je nog meer?

 

Ga schaatsen met Valentijn

Want dit is echt geen date die je alleen in je kerstvakantie kunt hebben. Help elkaar, lach om jullie geklungel en sluit de dag af met hot chocolate and a steamy kiss om elkaar weer op te warmen.

 

Paint together

Vooral als je allebei totaal niet kunt tekenen is dit hilarisch. Koop twee canvassen en wat verf bij bijvoorbeeld de Action, en maak een schilderij voor elkaar. Bereid je voor, dit wordt lachen! Op de achtergrond kun je deze Valentijn love songs afspelen.

 

Go oldskool

Als je iets van Stranger Things hebt kunnen leren is het wel dat een arcade de perfecte plek is voor een date. Neem je lover mee naar een arcade center en probeer een cadeau voor elkaar te winnen.

 

Film marathon

Je denkt nu vast, ‘dat doen we zo vaak’. Maar maak deze binge-sessie extra speciaal. Weet je nog hoe je vroeger een tent bouwde met alle lakens die je kon vinden in huis? Nou, dat is nu nog net zo leuk, trust us! Als je tent gesetteld is kunnen jullie beginnen aan een thema marathon. Kijk de hele dag scary movies, romantische romcoms of juist alle films van Emma Stone. Pak er je favo deken en snacks bij en het wordt gegarandeerd een leuke avond.

 

Indoor Picknick

Als het te koud is om buiten te picknicken, kun je dat net als een tent bouwen ook gewoon binnen doen! Leg een kleed op de grond en maak lekkere sandwiches. Zoek op YouTube wat vogelgeluiden op en you are good to go.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen