date

7 ideeën voor een zomerse date

Heb jij binnenkort een date, maar heb je nog geen idee wat jij en je (wellicht) toekomstige lover dit keer kunnen gaan doen? No worries: wij hebben wat leuke ideeën voor een zomerse date voor je verzameld zodat je een fantastische dag/avond met elkaar kan hebben. Love is in the air…

1. Naar het strand gaan

Met dit heerlijke weer kunnen jullie elkaar natuurlijk prima beter leren kennen op het strand! Ga gezellig een middagje zonnen, doe drankjes bij een strandtent of maak rond zonsondergang een fijne wandeling langs de zee of door de duinen. Geen strand in de buurt? Zoek dan een plas of bos op in de buurt, ook prachtig!

Lees ook: 4x Slimme tips om je telefoon te beschermen op het strand

2. Waterskiën

Ben je meer van de actieve dates? Ga dan eens waterskiën met je date! Niet alleen ben je lekker bezig en kan je genieten van het heerlijke weer, ook hebben jullie vast genoeg te bespreken nadat jullie de ski’s allebei hebben uitgeprobeerd. En daarna kan je lekker langs het water blijven chillen, heerlijk toch?

3. Surfen

Zijn de waterski’s je iets te hoog gegrepen? Neem je date dan mee surfen! Kies voor standaard surfen of ga voor het grotere sup-board, die geeft je ook nog de mogelijkheid om tijdens het suppen met elkaar te kletsen. Ideaal voor als je de voorkeur geeft aan een doe-date, maar wel elkaar beter wil leren kennen. Dobberend op je surfplank met elkaar kletsen klinkt best goed, toch?

4. Borrelen op het terras

Niet zo van de actieve dates? Ga dan lekker met je date op een terrasje zitten! Bestel een lekker drankje en een hapje en leer elkaar kennen terwijl jullie van het zonnetje genieten. Het leuke aan een terras is dat er altijd wel iets om jullie heen gebeurt en je dus niet bang hoeft te zijn dat het ineens stilvalt… Bitterbal, any one?

Check ook: 11x Things to do in je staycation

5. Een ijsje halen

Een date hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Je kan bijvoorbeeld ook gezellig samen een ijsje gaan halen en elkaar beter leren kennen tijdens een rondje wandelen. Ook kan je natuurlijk gewoon bij de ijssalon blijven zitten en van jullie ijsjes genieten – heel gezellig en tegelijk iets meer knoeiproof dan wanneer je lopend je ijsje oplikt. Eens kijken welke smaken jouw date kiest…

Wist je dat je ook een High Ice Cream kunt doen?

6. Balkondate

Heb je een klein balkonnetje? Door er wat leuke lampjes en fijne kussens neer te leggen kan je ook daar prima je date vermaken. Ga er gezellig samen eten of een drankje doen en geniet van de avondzonnestralen op je eigen terrasje. Het voelt knus, intiem en heel persoonlijk tegelijk, de perfecte setting om elkaar goed te leren kennen, right?

7. Outdoor bioscoop

Wist je dat er ook een aantal outdoor bioscopen zijn (zoals die van Pathé)? Hoe gezellig is het om samen op een comfy bankje naar een leuke film te kunnen kijken onder de sterren? Precies: super romantisch! Geen outdoor bioscoop in de buurt? Creëer er dan gewoon zelf eentje door een groot doek of laken op te hangen en er een beamer op te laten projecteren. Genieten!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: At this moment I am ready to do my breakfast, once having my breakfast coming again to read further news.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen