Biseksueel

7x celebs die als biseksueel uit de kast gekomen zijn

Putting the B back in LGBTQ+!

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 11.26.29

Lili Reinhart

In een interview met Flaunt Magazine vertelde Lili dat ze niet beschuldigd wil worden van het ‘vervalsen’ van haar geaardheid om aandacht te krijgen, maar dat ze al jaren weet dat ze biseksueel is.

‘Ik wist heel goed dat ik me van jongs af aan tot vrouwen aangetrokken voelde’, vertelde Lili aan het tijdschrift. ‘Ik had het gevoel dat, aangezien ik tot nu toe alleen nog in heteronormatieve relaties heb gezeten, het voor elke buitenstaander, en vooral de media, too easy zou zijn om mij ervan te beschuldigen mijn seksuele geaardheid te ‘vervalsen’ om aandacht te krijgen. That’s not something I want to deal with. Maar voor mijn goede vrienden, en degenen die dichtbij mij staan, is mijn biseksualiteit nooit een geheim geweest.

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 11.27.43

Auli’i Cravalho

De Moana en Rise star had the best response toen een fan op Twitter aan haar vroeg of ze meisjes leuk. De actrice en zangeres antwoordde op de fan door een link te sturen van een recente TikTok-video waarin ze de tekst ‘nee, ik ben bi’, uitsprak.

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 11.55.53

Tyler Blackburn

In een nieuw interview met The Advocate onthulde Tyler Blackburn dat hij biseksueel is. ‘Ik ben queer. Ik identificeer me als biseksueel sinds ik een tiener ben. I just want to feel powerful in mijn eigen huid, in mijn eigen geest en in mijn eigen hart.’

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 12.13.09

Lauren Jauregui

In een open brief die op Billboard werd geplaatst, onthulde het Fifth Harmony-lid Lauren Jauregui dat ze biseksueel is terwijl ze Trump en zijn aanhangers aansprak.

‘Ik ben een biseksuele Cubaans-Amerikaanse vrouw en ik ben er zo trots op’, schreef ze. ‘I am proud to be part of a community that only projects love and education and the support of one another.’

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 12.16.03

Halsey

Halsey was al vrij open over haar biseksualiteit nog voordat ze een doorbrak in de muziekindustrie. Ze vecht voor biseksuele vertegenwoordiging in de muziek en bracht zelfs verschillende nummers uit over biseksueel zijn, waaronder een duet met Lauren Jauregui genaamd ‘Strangers’.

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 12.20.17

Shannon Purser

The Stranger Things en Sierra Burgess is a Loser-ster kwam op Twitter 2017 uit de kast: ‘Ik doe dit normaal niet, maar ik denk dat het nu een goed moment is om persoonlijk te worden. Ik ben pas onlangs uit de kast gekomen als biseksueel voor mijn familie en vrienden’.

Schermafbeelding 2020 08 13 Om 12.22.38

Avery Cyrus

Deze TikTok-ster plaatste een video met als onderschrift: ‘Aangezien ik deze vraag elke keer dat ik live ga ongeveer een miljard keer krijg, ja, ik ben bi‘.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lilireinhart | Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen