App

7x Internationale dating apps

Stel: je woont tijdelijk in het buitenland. Of je valt niet zo op Dutchies. Of je wil je chances at true love vergroten. Dan swipe je toch gewoon your way to love op een van de internationale apps?

Tinder

Waarschijnlijk de bekendste of them all. Hij telt bijna 60 miljoen gebruikers uit o.a. Amerika, Europa (vooral noord en west), India, Israël, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland.

Deze type jongens komt iedereen eens tegen op Tinder

Badoo

Met 400 miljoen gebruikers van over pretty much de hele wereld, zou je denken dat hier altijd wel iemand tussen zit die bij jou past.

Bumble

Op deze app moeten girls de eerste move maken als er een match is. Je kunt hier trouwens ook terecht als je op zoek bent naar vrienden of om je netwerk te verbreden, waar je ook bent.

Flirten abroad: hier vind je 6x cheesy openingszinnen in een andere taal

Happy Pancake

Deze app is vooral populair in Zweden en Finland en is nu ook hier te gebruiken. Handig: je kunt filteren op gemeenschappelijke interesses.

Happn

Die hottie waarmee je oogcontact maakte in de stad? Die kun je, als hij ook een profiel heeft, terugvinden op Happn. Kun je meteen kijken if you crossed paths with andere potential bae’s. Of dat nou hier is of op de boulevard van Rio.

Plenty of Fish

Katten- of hondenmens? Oudste, middelste of jongste sibling? Na een chemistry test van 73(!) vragen, zoekt POF uit zo’n 90 miljoen profielen de beste matches. Filteren op locatie kan ook.

Inner Circle

Hier draait het naar eigen zeggen niet om kwantiteit, maar kwaliteit. Zo word je gescreend voordat je wordt toegelaten en moet je vrienden uitnodigen om te kunnen chatten. In grote steden over de hele wereld worden events georganiseerd waar gebruikers elkaar kunnen meeten.

*voor de meeste datingapps moet je (voor  je eigen veiligheid) minimaal 18 zijn. 

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen