quiz-soort-pony-knippen

7x Liedjes voor als je head over heels verliefd bent

Ben jij helemaal head over heels verliefd? Dan ga jij deze liedjes fantastisch vinden! Al deze songs helpen jouw gevoelens voor jouw crush alleen nog maar meer versterken… Wat kan de liefde toch mooi zijn! Welke is jouw favoriet?

1. Venus – Frenna, Ronnie Flex & Snelle

Dit liedje heeft zoete lyrics, maar toch een heerlijke beat. Nu doet de stem van Frenna het altijd goed als het gaat om onze love feelings, maar dit is toch wel weer een chille topper waar wij van kunnen genieten. Perfect voor een dansje (op afstand) met je loved one!

2. Break My Heart – Dua Lipa

Ben jij verliefd maar vraag je je af of deze crush wel goed voor je is? Dan is dit hét nummer wat bij jouw gevoelens past. De zelfverzekerde Dua Lipa laat zich misschien van haar stuk brengen door haar lover en hetzelfde geldt blijkbaar voor jou… voorzichtig zijn, he?

3. Perfect (ft. Haris) – Lucas & Steve

Ah, liefde is – zoals Lucas & Steve ook zingen – perfect! Dit vrolijke liedje brengt je ongetwijfeld in een goede mood en laat jouw liefdesgevoel alleen maar groeien. Het heerlijke deuntje en de lekkere beat maken dit een heel gezellig liefdesliedje – we like!

4. Weg van Jou – Suzan & Freek

Het Nederlandse duo Suzan & Freek maakt dit zoete liedje wat precies het gevoel omschrijft wat je hebt als je van iemand weg bent. Hier kan je toch alleen maar nog meer vlinders van gaan voelen? Wij wel in ieder geval…

5. ily (i love you baby) – Surf Mesa ft. Emilee

Met deze beachy vibes, heerlijke stem en te lieve lyrics is dit hét nummer om jou te doen herinneren aan je feelings. Niet dat jij een reminder nodig hebt, want het enige wat jij de hele dag doet is verliefd zijn en aan je crush denken. Zucht…

6. Smoorverliefd – Snelle

Er moest natuurlijk ook een wat gevoeliger liedje in dit lijstje staan… De lyrics van Snelle op de subtiele gitaardeuntjes maakt dit liedje een perfecte om je gevoelens mee te uiten. Kan jij hem helemaal meezingen? Wij wel…

7. Intentions – Justin Bieber

Deze mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, want als jij verliefd bent zijn jouw intentions meer dan duidelijk. Deze vrolijke love song is natuurlijk niet mierzoet, maar wel heel schattig en de stem van JB helpt daar ook een handje bij. Een perfecte afsluiter van dit lijstje, als je het ons vraagt.

 

LEES OOK:

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen