Last van een break-up? Met deze films voel jij je vast niet meer zo alleen!

La La Land

Deze film is vrolijk, maar leert ons ook dat relaties – hoe het dan ook eindigt- ons helpen groeien. Na het kijken van La La Land, kijk je zeker anders terug op de relatie in het algemeen.

Bridget Jones Diary

Ahh Bridget Jones: The Pride and Prejudice waarvan je niet – oké, Darcy is misschien een big giveaway- wist dat het Pride and Prejudice was. Bridget heeft in deze films many ups en downs en laat zien dat hoeveel mislukte dates, flirtations of relaties je ook doormaakt, je altijd er weer bovenop komt!

Forgetting Sarah Marshall

Als je denkt dat je nooit meer over je ex-lover heen komt, moet je deze film kijken. Onze held in het verhaal krijgt het wel heel zuur. Niet alleen maakt zijn vriendin het uit, terwijl hij naakt is. Ze gaat verder met een beroemde rockster en hebben seks in de kamer naast hem terwijl hij op vakantie is!

Wil je liever naar muziek luisteren in plaats van naar een film te kijken? Hier vind je een playlist met sad break-up songs.

Someone Great

Nadat haar vriendje haar dumpt, gaat Jenny op zoek naar een nieuw begin en stort zich in een allerlaatste groot avontuur met haar BFF’s. And let’s be honest, dat is toch de perfecte manier om over je ex te komen? Misschien dubbel healing om het met je eigen BFF’s te kijken en lekker te snacken.

Eat, Pray, Love

Liz heeft een scheiding achter de rug en besluit op zoek te gaan naar lekker eten, spiritualiteit en natuurlijk liefde!

The Princess Switch

Oké, je zal vast denken; ‘uhm een kerstfilm?’ Maar A: een kerstfilm is de perfecte feelgood movie, B: onze heldin reist af naar een Europees -waar de inwoners op een raadselachtige manier Downton Abbey Engels spreken- land om over haar ex-lover te komen.

Always Be My Maybe

Het is heel vervelend als je verloofde op vakantie wil vlak voor de bruiloft om anderen mensen te zien. Het is iets minder vervelend als ineens je childhood BFF voor je deur staat …

Legally Blonde

Over een break-up komen door jezelf te ontwikkelen? Check. Je ex in his field overtreffen? Dubbel Check. Legally Blonde is een film met een enorm (spoiler alert) satisfying ending.

Geen zin in een break-up film? Check dan hier de leukste zomer films om te kijken op those hot summer nights!

LEES OOK:

Beeld: La La Land