8x Liedjes die perfect zijn voor Valentijnsdag

Op Valentijnsdag gaat het natuurlijk om het tonen van liefde aan de personen waar je het meest om geeft. Of dit nou je lover, BFF of een familielid is: deze dag is all about love! En wat is nou een betere manier om je liefde te tonen dan uit volle borst mee te zingen met cheesy liefdesliedjes?

In de grote zee van love songs kan het moeilijk zijn om het nummer te vinden dat bij jou en je lover past. Daarom zette CG! de beste romantische songs voor je op een rijtje.

Adore you – Harry Styles

Meest romantische lyric: “I’d walk through fire for you / Just let me adore you / Like it’s the only thing I’ll ever do”

Dat we inmiddels allemaal verliefd zijn op Harry Styles is geen geheim meer. De artiest is een pro in het verzinnen van goede teksten en het inpalmen van harten, en met dit liedje doet hij dat zeker weer.

Perfect – Ed Sheeran

Meest romantische lyric: “I see my future in your eyes”

Dit liedje laat je precies horen hoe het is om verliefd te zijn. De mooie lyrics in combinatie met Ed’s stem is perfect om naar te luisteren op Valentijnsdag.

There’s nothing holding me back – Shawn Mendes

Meest romantische lyric: “I know we’d be alright, I know we would be alright”

In dit nummer laat Shawn weten dat het soms goed is om de persoon van wie je houdt los te laten. Ook wil hij duidelijk maken dat niks te gek is wanneer je verliefd bent. Ben jij net als Shawn ook een beetje crazy in de liefde?

My Favorite Part –  Mac Miller ft. Ariana Grande

Meest romantische lyric: “You just don’t know how beautiful you are and baby that’s my favorite part.”

Het nummer is geschreven in de piek van hun relatie en daarom spat de liefde ervan af. Een super mooi nummer geschreven door lovebirds voor lovebirds.

Love on top – Beyonce

Meest romantische lyric: “Every time you touch me I just melt away”

Beyonce is natuurlijk de queen van de lyrics. Het liedje Love On Top gaat vooral over het op nummer één zetten van je relatie. Misschien een liedje om een volgende stap in je relatie mee te zetten?

Like I’m Gonna Lose You – Meghan Trainor ft. John Legend

Meest romantische lyric: “I won’t take you for granted”

We zijn allemaal weleens bang om een dierbare te verliezen en daar gaat dit liedje over. In het nummer zingen Meghan en John over het eventuele einde van een relatie, en hoe je deze moet koesteren zolang het er nog is. De boodschap is om te genieten van iets zolang het er nog is.

All of me – John Legend

Meest romantische lyric: “You’re my end and my beginning”

Let’s be honest, dit nummer is er eentje waar iedereen een potje van gaat janken. De tekst in combinatie met zijn magische stem maakt dit één van de beste Valentijn songs ever.

Finally // beautiful stranger  – Halsey

Meest romantische lyric: “Beautiful stranger, here you are in my arms / But I think it’s finally, finally, finally, finally, finally safe / For me to fall”

Halsey, die normaal bekend staat om haar wat snellere nummers, heeft ons versteld doen staan met deze liefdes ballad. In het nummer zingt Halsey over het vinden van iemand waar je je fijn en vertrouwt bij voelt en wie wil dat nou niet?

 

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen