8x Valentijnscadeautjes voor je bae

Over precies een week is het zover: Valentijnsdag. Elk jaar is het weer een struggle om een leuk Valentijnscadeautje voor je lover te verzinnen. Well, CG! got your back! Check hieronder een hele lijst met leuke V-Day cadeautjes voor je bae.

Valentijnscadeautjes voor je bae

 

1. Memories delen

Zijn jullie al langer samen en heb je veel leuke foto’s van jullie samen (of alleen veel gekke foto’s van je bae), dan is het natuurlijk super leuk om iets met die foto’s te doen. Bij MyPoster kun je je leukste foto’s laten printen en geven in één van de leuke liefdesdoosjes.

Valentijnsdag

Fotobox 30 foto’s €13,99 €9,99 – MYPOSTER

 

2. Yummy

Chocolade is voor elke situatie het beste cadeau EVER. Tony’s Chocolonely heeft speciaal voor Valentijnsdag een nieuwe reep uitgebracht. En wat is er nog leuker dan een reep chocolade?  Drie repen chocolade!

Valentijnsdag

Tony’s Chocolony Giftbox €15,95 – GREETZ

 

3. Zeg het met een kaartje

Heb je niet zo’n groot budget om uit te geven? Koop dan gewoon een leuk kaartje! Ben je niet zo’n fan van Valentijnsdag? Dan koop je toch gewoon lekker een Anti-Valentijnsdagkaart.

Valentijnsdag

Valentijnsdagkaart €2,50 – GREETZ

 

4. Blije sokjes

Sokken blijven altijd een goed cadeau, want je hebt ze elke dag nodig. En deze vrolijke Happy Socks speciaal voor V-Day zijn perfect!

Valentijnsdag

I Love You Gift Box €29,95 – HAPPYSOCKS

 

5. Masseer erop los

Samen lekker op de bank kroelen… heerlijk. Maar dat wordt nog 10x beter met deze hoofdmassage spin. Verwen je lover met een heerlijke hoofdmassage!

Valentijnsdag

Kikkerland Hoofdmassage Spin Koper €6,95 – DITVERZINJENIET

 

6. Do(nut) you love me?

Food is always a good idea! En hoe leuk is het om aan te komen met een doos vol Valentijnsdonuts? Bovendien krijg je nu bij Greetz met de code ‘LIEFDE’ een gratis kaart bij je cadeau!

Valentijnsdag

Donut Liefde 6 st. €17,50 – GREETZ

 

7. Ga erop uit!

Een Valentijnsdagcadeau hoeft natuurlijk niet altijd een fysiek iets te zijn. Je hebt ook genoeg leuke activiteiten om te doen! Wat dacht je van disco (rol)schaatsen, een bioscoop date of naar een arcade hal? Ben je single? Check hier leuke activiteiten om te doen met je bestie(s).

 

8. Wat staat er op jouw bucketlist?

Samen een bucketlist vol maken is mega leuk om te doen en schept een echte band. Om jullie wat tijd te besparen, staat deze bucketlist al helemaal vol met 250(!) leuke en grappige dingen die jullie samen kunnen doen.

Valentijnsdag

Het bucketlist boek voor koppels €12,99 – AKO

 

LEES OOK:

Beeld: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen