Wil je dolgraag op date met die ene hottie maar heb je je salaris er al door heen gejast en is het nog even wachten totdat ome Duo weer stort of je je zakgeld krijgt? Bof jij even dat er genoeg dingen zijn die je kunt doen zonder dat je je spaarrekening hoeft te plunderen! Read on girl…

Marathon time

En dan bedoelen we niet de marathon die je moet rennen, want deze marathon kun je namelijk gewoon vanuit huis doen. Kijk bijvoorbeeld alle films van Harry Potter en zorg voor wat lekkere snacks, comfy kussens en een warm dekentje. Wedden dat jullie de rest van de avond niet meer de bank afkomen?

Kokkerellen

In plaats van uit eten te gaan, kunnen jullie natuurlijk ook zelf een spectaculaire meal in elkaar flansen. Dit kan gewoon lekker thuis en scheelt een hoop geld. Geen keukenprinses? Haal dan voor de zekerheid nog even een diepvriespizza in huis, want aangebrande nacho’s wil je natuurlijk niet aan je lover voorschotelen… 

Who let the dogs out?

Moet de hond nog uitgelaten worden? Vraag je love interest dan gezellig mee! Deze date is niet alleen helemaal gratis, maar je krijgt ook nog eens de kans om hem veel beter te leren kennen. Een wandelingetje maken werkt ontspannend en dus kunnen jullie ongestoord met elkaar kletsen. Daarnaast is wandelen ook nog goed voor je conditie en creëer je zo met plezier een summerbody, want hé we gaan al richting de zomer.

Just walking and talking

Mocht je geen hond ter beschikking hebben, ook dan kun je natuurlijk nog steeds een stukje gaan lopen samen. Ga samen naar het strand of bos om helemaal in romantische sferen te komen. 

Karaokebar

Ga samen naar een karaokebar en zing samen – net als in High School Musical – de sterren van de hemel tijdens een romantisch duet. Als je dat iets te heftig vindt (begrijpen wij volkomen), kun je natuurlijk ook altijd nog kijken (en stiekem heel hard lachen) om de andere karaoke zangers. 

Huiswerk date

De examens zijn begonnen en het kan zijn dat jullie eigenlijk helemaal geen tijd hebben om af te spreken. Wees niet getreurd! Samen leren voor een examen is namelijk veel gezelliger én jullie kunnen elkaar overhoren. Goede antwoorden worden natuurlijk beloond met een kusje. 

LEES OOK:

Beeld: Unsplash