Crush (1)

9x Non-awkward convo starters

We all know that feeling van je crush online zien komen en iets willen zeggen, maar niet weten wat. Dat gevoel is verleden tijd met CG!’s non-awkward convo starters to get bae’s attention.

Geef een complimentje

Het liefst over hoe slim hij of zij is. Iedereen vindt het leuk om zich slim te voelen, toch? Zeg iets over die smart opmerking in de klas of vraag uitleg over een vak waarvan je weet dat je crush er goed in is.

Vraag naar zijn of haar mening

Vraag of je love interest nog goede series of films weet. Dat is triple wins, want 1: you casually started a convo, 2: je kunt hem/haar over de film of serie appen terwijl je kijkt, dus je hebt een extra reden om hem of haar nog iets te sturen en 3: als het klikt, kun je voorstellen om samen te kijken!

Maak hem of haar part of your plans

Bedenk iets wat je normaal gesproken alleen doet, zoals even iets te eten halen of een rondje hardlopen, en vraag of bae-to-be mee wil. Hij of zij will be flattered to get an invite.

Gebruik je huisdier

Gebruik je huisdier om excuus om samen te hangen. ‘Hé, ik moet de hond uitlaten en heb geen zin om alleen te gaan, loop je mee?’ Wie kan spelen met een cute pupper nou weestaan?

Wat is het huiswerk?

Niet voor niets een classic. Vraag je crush wat het huiswerk is en keep the convo going. ‘Pff. zo veel… Zullen we het even snel samen doen? Veel gezelliger!’

Taggen in memes

Maak je crush aan het lachen met een grappige meme die je aan hem of haar doet denken. Taggen te openbaar? Stuur de meme door in een dm en get the ball rolling. Je kunt natuurlijk ook altijd een funny TikTok sturen!

Volg je CosmoGIRL! al op TikTok? Klik HIER om naar ons account te gaan!

Surprise-appje na school

Als je docent aan het eind van de les nog even snel een stapel huiswerk opgeeft. denken jullie waarschijnlijk allemaal hetzelfde. Gebruik dat moment om je frustratie te delen. Misschien kun je er zelfs een gezamenlijke study sesh uit halen.

Callback

Valt het gesprek een beetje dood? Kom terug op iets wat jullie eerder hebben besproken. Als het eerder werkte, werkt het nu ook, toch? Dus ehh, weet je nog dat hij zei dat hij zo’n aardbeienfan is? Misschien heeft hij toevallig zin in een milkshake? Aardbei, natuurlijk. Moet je hem of haar alleen niet deze TikTok laten zien…

‘Hey you’

Simple and sweet en met de juist emoji misschien zelfs flirty, maar niet over de top. Stuur het als je je crush ergens ziet, bijvoorbeeld aan de andere kant van het lokaal. Als je vervolgens ziet dat bae z’n telefoon pakt, maak je oogcontact en lach je even. Message clear op een subtiele manier!

Meer non-awkward convo starters? Je leest ze op pagina 84 en 85 van het LOVE issue. Rennen naar de winkel want hij ligt alleen vandaag nog in de winkel! Te laat? Dan kun je ‘m ook altijd nog online bestellen.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen