Hallo CosmoGirls,

Mijn naam is Lily en mijn enige relatie duurde 9 maanden lang met de navelstreng. Na deze pijnlijke breuk, besloot ik dat ik voorlopig nergens meer aan vast wilde zitten en genoot ik van de vrijheid. Nu op mijn 26 vind ik het wel genoeg geweest. De tags van vriendinnen in alles wat maar met katten en pluizige konijnenslippers te maken heeft, zijn lang niet meer zo grappig als de tiende keer drie jaar geleden. Ik heb besloten om mij in de duistere wereld van het daten te begeven, een wereld die – als je er eenmaal in zit- nooit, maar dan ook nooit meer dezelfde zal zijn.

Eerst even voorstellen… This is me:

Bio Lily:
Celeb crush: Dacre Montgomery (Billy in Stranger Things) mag van mij elk moment van de dag (of nacht) aan mijn deur kloppen. Met of zonder 80’s hairdo.
Dream date: Voor de eerste date lekker relaxed een hapje en een drankje doen. Als ik hotel-de-botel ben, lijkt het me gezellig om een dagje een kinderboerderij (konijntjes!!) of iets te bezoeken.
Worst date: zeilen of sportief doen. We kennen elkaar nog niet zo goed, dus ik wil m liever niet verassen met m’n zweet of geluiden die klinken als een aangereden giraf.
Hier word ik door betoverd: Zelfverzekerd, maar het moet wel leuk blijven. Ambitieus of gepassioneerd is erg sexy, en uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om dé klik.
Afknappers: een slecht gebit, niet kunnen levelen met elkaar, betweterig zijn en nul komma nul procent aantrekkingskracht. Tja, je moet iemand wel écht leuk vinden natuurlijk!

Op ontdekkingstocht naar liefde

We gaan verschillende apps downloaden, daten in bijna alle vormen, praten met specialisten in de liefde en nog meer van dit soort ongein. Mijn doel is niet perse om mijn prins op het witte paard te vinden, maar gewoon een gesprek aan te gaan met een jongen zonder deze voor de rest van zijn leven een trauma te bezorgen.

Eerlijk gezegd vind ik dit reuze spannend en zal ik vaak deze post posten en verwijderen, maar ik wil graag m’n baan houden dus ik zal me aan dit projectje moeten vastklampen. Ik hoop dat mijn zoektocht naar de kunst van de liefde net zo succesvol zal zijn als Bridget Jones en minder gênant dan de chicks van die vreemde reality serie waar ze met een fake Prince Harry daten.

lovd

Ik hoop dat jullie er van genieten en ik hoop nog meer dat ik er ook van geniet.

Liefdevolle groetjes,

Lily

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash