date

Brrr: 9x leuke dates voor in de winter

Er ligt misschien nog geen sneeuw, maar jij en je bae kunnen het in ieder geval wel cozy maken met deze negen winter date ideeën!

1. Bezoek een kerstmarkt

Jas aan, muts op en gaan met die banaan. Geen idee welke kerstmarkt je moet bezoeken? Check dan deze lijst met leuke kerstmarkten.

2. Ga naar een concert

Zoek een artiest die jullie beiden leuk vinden en plan een gezellig avondje uit. Eerst diner by candlelight, daarna dansen en vooral héél hard meezingen tijdens het concert.

3. Maak een peperkoekhuis

Het is veel moeite om een peperkoekhuisje te maken, maar hem opeten is een ander verhaal! Tip: dit peperkoekhuis van Jamin is heel erg leuk om te maken!

4. Organiseer een spelletjesavond

Dit kan met z’n twee, maar je kunt er natuurlijk ook een double date van maken. Pak die Monopoly er maar bij!

5. Hou een filmavond

Misschien kijken jullie al vaak films of series samen, maar je kunt er ook iets speciaals van maken. Doe kaarsjes of fairy lights aan, trek allebei een onesie aan en maak wat popcorn. Romantic en kost (bijna) niets!

6. Go ice skating

Het is koud, dus haal jullie schaatsen uit de kast en ga een dagje op het ijs staan. Wil je er een leuk tripje van maken? Hier vind je vijf schaatsbanen en ze zijn #goals.

7. Bak iets lekkers

Haal de keukenprinses in je naar boven en verras je bae met brownies, speculaas, kruidencake of iets anders lekkers. Liefde gaat immers door de maag, right?

8. Get creative

Pak wat verf en kwasten en ga schilderen! Saai? Maak er een challenge van: schilder elkaar binnen 30 minuten en kijk dan welk schilderij het beste is gelukt.

9. Ga naar het strand

Oké, we horen je denken: het strand?! Ja, het strand! Als je je goed inpakt en in de strandtent iets warms bestelt, dan kunnen jij en je lover samen naar de sunset kijken.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen