Een meisje en jongen zijn aan het zoenen

Met deze tips wordt jouw kissing game strong AF

‘One kiss is all it takes, fallin’ in love with me…’ Dua Lipa weet het mooi te verwoorden, maar dan moet je natuurlijk wél weten hoe je een good kisser wordt. En dat is honestly pretty difficult to tell. Deze tips geven je de confidence boost die je nodig hebt om je kissing game strong AF te maken.

1. Keep it real

De number #1 to be a good kisser, is dat je ook echt wil zoenen. Als je alleen maar iemand zoent omdat dit is what you ‘should’ be doing op dat moment, of omdat je een soort pressure voelt, kun je het beter niet doen. Zoenen is amazing, maar er zijn nog genoeg andere manieren om close met iemand te zijn. Houd bijvoorbeeld bae’s hand vast of knuffel met elkaar. Ook kun je iets liefs en onverwachts in het oor van je crush fluisteren. Onthoud: als je nog niet klaar bent to lock lips, don’t sweat it.

2. Stay fresh

Zou jij willen dat degene met wie je zoent kan ruiken wat je voor het laatst hebt gegeten? Precies. Als je weet dat er gezoend gaat worden, ga dan etenswaren uit de weg waar knoflook, ui of een heftige kaassmaak in zit. Je hoeft dan niet te stressen om de geur die uit je mond komt. Mocht je je toch zorgen maken dat je lover van gedachten verandert zodra hij of zij je laatste maaltijd ruikt: kauwgom, pepermuntjes of Smint are a girl’s best friend.

3. Go easy on the gloss

Laat je lipgloss liever liggen als je van plan bent om te zoenen, want je lover zoent liever met jouw lippen dan met de smaak van je Glossier gloss. Ga daarom voor een beetje lippenbalsem of voor lekker naturel.

4. Doe het in de juiste setting

A first kiss bij je oma thuis, middenin een discussie of wanneer je snotverkouden bent, is geen goed idee. Kies een geschikt moment uit to make out with bae.

Dit zegt de manier van zoenen over jullie relatie

5. Wees niet bang om te zeggen wat je lekker vindt (of juist niet)

Ain’t nobody got time voor een slechte zoen, so take control en laat het merken als je iets lekker vindt of laat een alternatief zien voor de dingen die je juist niet zo fijn vindt. #Wasmachine

Zoenfouten kunnen weleens voorkomen. Lees hier over veelgemaakte zoenfouten, zodat jij ze niet meer maakt.

6. Keep it simple

Tijdens het zoenen bezig zijn met denken aan en toepassen van alle tips en tricks voor the perfect kiss, zal de hook up niet lekkerder maken. Just go with the flow, probeer voorzichtig het een en ander uit tijdens jullie zoensessie en doe wat voor jou goed voelt.

7. Ga voor de lange route

Een kus wordt zoveel meer dan een kus als-ie een beetje playful is. De lange route is daar een goed voorbeeld van: begin bij de lippen, ga gently down richting de kin, langs de kaaklijn naar bae’s oor en geef een kleun nipje aan zijn (of haar) oorlel. Sexy! Ook kun je je lover van achteren bespringen en hem of haar van schouder tot oor kusjes geven. Cute!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen