flirt

Don’t know how to flirt? CG! helpt je met deze handige tips!

How exactly do you flirt? Dat is een goede vraag. In deze easy-to-learn flirt guide lees je hoe je iedereen voor jouw charmes laat vallen, zonder jezelf voor schut te zetten. Wel zo fijn.

Like zijn of haar Instagram-foto’s en bekijk snaps

Eén foto liken zegt niet meteen iets, maar als je consequent dubbel- tapt op je favoriete Instagram-foto’s van je crush (niet allemaal, want dat schrikt misschien af), zal hij of zij de hint vast wel begrijpen.

Lees ook: Dit is hoe verliefdheid werkt

Zwaai en zeg hi als je crush voorbijloopt

Shy girls, deze move is for you! Het duurt maar één seconde om jezelf op te laten vallen and you’re done. They’ll get the message.

Maak oogcontact

Maak er geen creepy staring contest van, maar kijk je crush in de ogen als je met hem/haar in gesprek bent. Dit is een subtiele manier om je confident side te laten zien.

Vraag je crush mee als je iets leuks gaat doen met je vriendengroep

In een groepssetting voel je waarschijnlijk minder pressure dan bij een one-on-one date. En dat jij eraan dacht om je crush uit te nodigen je squad te joinen, laat hem of haar zien dat je aan diegene denkt.

Lees ook: 20x Flirt memes die voor iedereen herkenbaar zijn

Woel door zijn of haar hair

Het is een silly, maar lieve move die zorgt voor een touchy-feely vibe zonder creepy of té direct over te komen. Your crush zal de hint dat jij hem of haar cute vindt begrijpen, zonder dat je ‘I LIKE YOU’ hoeft te schreeuwen.

Let your emoji’s do the talking

Denk strategisch en ga voor de kissy face en stuur dus niet gelijk tien miljoen hartjesogen. Een subtielere flirt is er niet.

Give something thoughtful

Zoals zijn of haar fave candy. Je hebt het ‘toevallig’ zien liggen in de winkel en wist ‘toevallig’ dat hij of zij het lekker vindt. Je kunt het natuurlijk ook heel casual spelen door te zeggen dat je randomly een extra snoepje in je tas had zitten.

Lees ook: 11 Signalen dat je crush je leuk vindt

Raak zijn of haar arm casually aan als jullie praten

Deze move alleen al is genoeg om zijn of haar aandacht te krijgen. Misschien voelt je potential boo dan eindelijk dezelfde spark als jij voelt.

Onthoudt wat je crush je heeft verteld en bring it up later

Als je een klein detail onthoudt van een verhaal dat bae to be je verteld heeft, en dit een paar dagen of weken later ter sprake brengt, zal dit je potential lover opvallen. Wedden dat hij of zij denkt: wait, whoa, what?! Ze heeft onthouden dat ik haar dit verteld heb!

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen