flirt

Don’t know how to flirt? CG! helpt je met deze handige tips!

How exactly do you flirt? Dat is een goede vraag. In deze easy-to-learn flirt guide lees je hoe je iedereen voor jouw charmes laat vallen, zonder jezelf voor schut te zetten. Wel zo fijn.

Like zijn of haar Instagram-foto’s en bekijk snaps

Eén foto liken zegt niet meteen iets, maar als je consequent dubbel- tapt op je favoriete Instagram-foto’s van je crush (niet allemaal, want dat schrikt misschien af), zal hij of zij de hint vast wel begrijpen.

Maak oogcontact

Maak er geen creepy staring contest van, maar kijk je crush in de ogen als je met hem/haar in gesprek bent. Dit is een subtiele manier om je confident side te laten zien.

Lees ook: Op deze manier boost je je confidence

Let your emoji’s do the talking

Denk strategisch en ga voor de kissy face en stuur dus niet gelijk tien miljoen hartjesogen. Een subtielere flirt is er niet.

Hier zijn 10 berichten die je naar je crush kunt sturen als je slecht bent in flirten

Onthoudt wat je crush je heeft verteld en bring it up later

Als je een klein detail onthoudt van een verhaal dat bae to be je verteld heeft, en dit een paar dagen of weken later ter sprake brengt, zal dit je potential lover opvallen. Wedden dat hij of zij denkt: wait, whoa, what?! Ze heeft onthouden dat ik haar dit verteld heb!

Doe ook de quiz: is het real love, of just another crush?

Raak zijn of haar arm casually aan als jullie praten

Deze move alleen al is genoeg om zijn of haar aandacht te krijgen. Misschien voelt je potential boo dan eindelijk dezelfde spark als jij voelt.

De volledige easy-to-learn flirtguide kun je vinden in het nieuwste issue van CG! (die je nu ook twee maanden gratis online kunt lezen!).

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen