Crush

Checklist: 5x liedjes om naar je crush te sturen

Liefdesliedjes sturen is altijd de makkelijkste manier geweest om je crush te laten weten dat je hem/haar superleuk vind of gewoon om iemand te laten merken hoeveel je om ze geeft. Of je nou op zoek bent naar het meest romantische liedje om naar je lover te sturen of gewoon een liedje zoekt om op te schuifelen aan het einde van een date: deze songs will set the mood. Dit zijn de beste nieuwe love songs van 2020!

Jonas Brothers – What a Man Gotta Do

De Jonas Brothers zijn hoteldebotel en dat merk je aan de clip én de lyrics van hun nieuwste liedje What a Man Gotta Do. Ze proberen niet alleen indruk te maken op hun lovers, maar de lyrics zijn ook all about je crush laten zien hoe leuk je hem/haar wel niet vindt <3.

Harry Styles – Adore You

Harry is head over heals in dit romantische liedje. Het lijkt alsof iemand zijn hart heeft gestolen en dat laat hij duidelijk merken in het liedje met lyrics zoals “just let me adore you, like it’s the only thing I’ll ever do”.

Quiz: is het real love, of just a crush?

Kehlani – All Me (ft. Keyshia Cole)

Sommige van de liedjes die ze in het verleden uitbracht gingen over heartbreak en breakups, maar dit nieuwe liedje van Kehlani gaat over jezelf goed voelen in een relatie en daar trots op zijn. Samen met Keysia Cole zingt ze over hoe verliefd ze wel niet is en hoe picture perfect haar relatie is.

Halsey – Finally // beautiful stranger

In dit akoestische liedje is Halsey eerlijk over hoe eng het kan zijn om verliefd te worden op een nieuw persoon. Maar uiteindelijk leert ze om langzaam voor die persoon te vallen, ondanks haar angsten.

Checklist: 6x manieren om ‘the talk’ aan te gaan en exclusief te worden met je crush

Lauv – Tattoos Together

In z’n nieuwe liedje heeft Lauv het over een crush die voelt alsof ze voor altijd samen zullen zijn. Hij doet er nog een schepje bovenop en stelt voor om samen tattoos te nemen, dus mocht het niet werken tussen hem en z’n crush, dan zullen ze altijd de tattoos hebben to remember each other.

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Instagram @iamhalsey, @jonasbrothers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen