fall

De leukste Fall dates

Nu de dagen kouder en natter worden, kan het nog al een hele opgave worden om met een leuk idee te komen voor een date. No worries babe, we got your back. Binnenkort een date op de planning staan maar géén idéé wat je kunt doen zonder dat je natgeregend of weggewaaid wordt? Misschien vind je iets leuks in ons lijstje aan leuke Fall dates.

Maak een boswandeling

Dit moeten jullie natuurlijk niet doen als het met bakken uit de lucht komt vallen, maar op een mooie zondagmiddag. Met een beetje geluk schijnt de zon en dat zorgt voor een magisch plaatje met al die gekleurde blaadjes.

Warme chocolademelk drinken

Dit kan na de boswandeling, maar ook gewoon in een gezellig cafétje. Er gaat niets boven een grote mok warme chocolademelk met slagroom! En onder het genot van dit heerlijke drankje kunnen jullie gezellig even kletsen.

Duik de keuken in

Keep calm, jullie hoeven niet meteen een heel vijfgangendiner in elkaar te flansen, maar ga voor een pompoen- of appeltaart die jullie daarna samen op kunnen eten. Meteen een goede test of jullie kunnen samenwerken ;-).

Houd een Harry Potter marathon

Lekker tegen elkaar aankruipen en úrén achterelkaar Harry Potter kijken. Wist je trouwens al dat er acht weken lang elke maandagavond een Harry Potter film te zien is op Net 5? Meteen een reden om hem/haar acht weken lang iedere maandag te zien.

Arcadehal

Zijn jullie beide fanatiek en houden jullie wel van een challenge? Ga dan naar een arcadehal! Een arcadehal is een suuuper grote speelhal vol met flipperkasten, airhockey, grijpautomaten en spelletjes zoals Mario Kart of Pac-man! Weetje meteen of je crush tegen zijn/haar verlies kan.

Fall bucketlist afwerken

Al het bovenstaande al gedaan en op zoek naar nieuwe ideeën voor een Fall date? Werk dan deze Fall bucketlist samen af!

LEES OOK:

Beeld: Pexels (Vitor Lima)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen