moves

Decode his party moves

We all know this situation: je bent op een party en spot een superknappe jongen. Hallo daar! Maar je wilt er niet meteen op afstappen, want wat nou als hij mega arrogant is? Team CG! got your back, wij vertellen je wat zijn dance moves over hem zegt!

1. Battle Boys

Je kent ze wel. Die jongens die in een heuse dancecrew zitten en gewoon nooit stil kunnen staan. In de club beginnen ze spontaan battles, in de hoop zo veel mogelijk girls hun kant op te krijgen.

Wat zeggen zijn dance moves?

Deze boy houdt ervan om in de spotlights te staan. Door zijn lach krijgt hij veel aandacht van meisjes. Als je een relatie met hem hebt, moet je niet jaloers aangelegd zijn.

2. I don’t dance dudes

Deze jongen vindt zichzelf te cool om te dansen. Je spot ze vaak aan de zijkant met een drankje in hun hand. Het liefst lachen ze iedereen uit. And guess what? Zelf zullen ze nooit een kans wagen op de dansvloer.

Wat zeggen zijn dance moves?

Deze boy is vanbinnen onzeker en weet zich geen juiste houding te geven. Vandaar dat hij kritiek heeft op anderen. Plot twist: hij heeft zelfkennis en kan gewoon echt niet dansen.

3. Technotypes

Deze jongens leven voor technomuziek. Ze zijn altijd samen met een grote vriendengroep en feesten door tot s’ morgens vroeg. Hell no dat de after party wordt overgeslagen.

Wat zeggen zijn dance moves?

Hij houdt van gezelligheid en heeft een groot uithoudingsvermogen. Zijn vrienden betekenen alles voor hem. Pas op dat hij jou niet vergeet!

4. Hiphop Homies

Deze jongens hebben moves. In het begin staan ze met drie boys, als je even niet kijkt staan er binnen no time een grote groep girls om hen heen.

Wat zeggen zijn dance moves?

Hij houdt ervan om te shown wat hij heeft: dure merkkleding en een hippe status. Er valt altijd wel iets met hem te beleven. Als je echt voor hem wilt gaan, zal je eerst langs alle andere girl moeten komen.

5. Buiten de beat guys

Meestal loopt deze jongen een beetje lonely rond. Een gevoel van ritme is bij hem ver te zoeken. Zijn signature move is het klappen en stappen buiten de beat.

Wat zeggen zijn dance moves?

Hij is een beetje onhandig, maar dat maakt hem juist schattig. Show hem jouw moves, misschien kan hij er iets van leren.

6. Mr.DJ

Opvallend is dat deze jongens altijd hun hand (+vingers) omhoogsteken alsof ze naar voren wijzen, zelfs als je ze in het wild op de dansvloer spot. Die ‘it’s that way move’ is een echte klassieker. Flirten gaat gemakkelijk, vraag gewoon je favoriete song aan.

Wat zeggen zijn dance moves?

Hij weet precies wat hij wil en dat is recht op zijn doel af gaan. Vertrouwen vindt hij belangrijk in en relatie, of nou ja, dat zegt hij vooral

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen